Kismamák, mi volt az első dolog amit a picinek vettetek és akkor hány hetesek voltatok? Mikorra lett meg minden?
10. héten babakocsi, nem voltam egy babonás típus.
Aztán 16. héten mikor megtudtuk hogy fiú akkor "ünneplésként" egy fiús szett, kb 33-35 . hétre lett meg minden apránként.
27. héten tartottam a nagy bevásárlást, bútorokból és társaiból.
12.héten néhány kis bodyt, ezek voltak az elsők.
Apránként először a textilpelusokat, addig jobban uniszex rucikat vettünk.
Aztán 18.héten kiderült, hogy kislány és a 20.héttől már vettünk játékokat, csajos ruhákat, 25.hétnél megvettük a rózsaszín baldahinos kiságyat, utána a babakocsit, berendeztük a szobáját, majd 33.hétre mindene meglett.
Holnap már 36.hétbe lépünk, pár napja átmostam az utolsó adag ruháját, és kivasaltam. Minden kész! :)
Babakocsi, az első trimeszterben (nem volt "okos" döntés, de mivel jóval ár alatt volt -használt, de nem nagyon használták, így úgy voltam vele hogy max. ugyanannyiért eladom.)
Az első trimeszterben nem babonából, hanem ésszerűségből nem szerettem volna semmit venni, így csak a babakocsit vettem akkor.
12 hetes UH után tudtuk hogy fiú, vettünk 2 fiúsabb bodyt meg egy kék kissapkát.
15 hetesen már vettem neki 1-2 ruhát, 16 hetesen tutira mondták a nemét, onnantól kezdve vásároltam, 30 hetes koromig meglett minden. Szerintem a legjobb döntés volt 16 hetesen elkezdeni, nekünk ez a 14 hét simán kellett, kb minden hétvégén vettünk valamit. Szerettem volna nem kapkodva kiválasztani a dolgokat, illetve úgy, hogy nem szakad le a hátam vásárlás közepette. Nagyon élveztem, főleg az elején, és 25 héttől már kevésbé, akkor már nehezebb volt a vásárlás. :)
15-16 hetesen amikor megtudtam hogy kislány akkor vettem neki egy 56-os méretű body-t meg egy piros plüss mamuszt. Ez volt az első.
Utána férjemmel folytattuk a vásárlást.
Majd legközelebb meg én vettem neki megint egyedül egy 62-es piros bodyt.
Utána pedig folytattuk a férjemmel és megvettük a nagyobb dolgokat is már és készen van a szobája is: ki van festve meg minden.
31+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!