Elég nagy gondban vagyok a kislányom cipőjének a kiválasztásában. 11 hónapos, az elephanten mércén 17-es a lába. Átmeneti cipőt szeretnék neki venni, de az a baj, hogy amilyen kicsi, olyan duci és boltos a lábfeje. A környékünkön lévő cipőüzletekben borzasztó a felhozatal. Ha szerencsém van, akkor 1 db 18-as cipőt találok... Neten szeretnék neki rendelni, de nem tudom, hogy ehhez a lábtípushoz melyik márka illik a legjobban. Előre is köszönöm a válaszokat.
A Geoxok jok magas labfejhez, de az elso cipot csak par hetig szoktak hasznalni, jo esetben is max 3 honap, ahhoz a Geox nagyon draga.
2017. aug. 18. 22:39
2/19 anonim válasza:
Neten sose rendelj cipőt. Super fit vagy primigi a legjobb.
2017. aug. 18. 22:40
3/19 anonim válasza:
Még egy szavazat a superfitre.
Igaz nekünk 19-es a lábunk, de egy egész nyarat bírt, nem nőtte ki, pont most őszre lesz lassan kicsi de abból már vettünk 20-asat.
Neten tényleg ne rendelj, ezt mindenképp meg kell próbálni, javaslom térj be egy brendonba.
2017. aug. 18. 22:41
4/19 anonim válasza:
Ne rendelj neten, muszáj felpróbálni. Salus szandált rendeltem egyszer, a méret jó volt, de szélesebb fazon kellett. Így fel kellett ezért mennem Budaörsre, hogy kicseréljük.
2017. aug. 18. 23:08
5/19 anonim válasza:
DD step. Szerintem se neten rendelj, elternek a számozások is... A 18-as cipő valószínuleg kicsi lesz, mi 20-assal kezdtünk 1 evesen.
2017. aug. 19. 08:54
6/19 anonim válasza:
Mióta megy önállóan kapaszkodás nélkül? Legalább egy hónapja? Akkor kell cipő kintre. Addig nőhet a lába.
Utána érdemes megkérdezni egy ortopédust, hogy van-e korrigálnivaló.
Vagy legalább a gyerekorvost.
Lányom szamos szupináltat kapott így.
2017. aug. 19. 09:36
7/19 anonim válasza:
"de az elso cipot csak par hetig szoktak hasznalni, jo esetben is max 3 honap, ahhoz a Geox nagyon draga"
Mindenkinek más a drága..
2017. aug. 19. 14:09
8/19 anonim válasza:
Miért csak 1 hónap után kéne kintre cipő? Addig miben jár? Ahogy fiam elindult önállóan másnap már lent sétáltunk.
2017. aug. 19. 14:51
9/19 anonim válasza:
Mi Richtert vettünk először, utána pedig Superfitet. Őszintén szólva egyiktől sem voltam elájulva, baromi drágák, és a Superfit minősége pl. nem ér fel az árához.
Később D.D Stepre váltottunk, sokkal normálisabb árúak a cipőik, és minőségiek.
Az én lányomnak is magas a rüsztje, de teljesen jók rá a DD-s cipők.
2017. aug. 21. 12:28
10/19 anonim válasza:
8, mert ez az ortopédusok álláspontja, hogy előbb cipő nélkül kell megtanulnia járni, egyensúlyozni és csak azután érdemes cipőt adni rá. Ez "kiváltható" esetleg puhatalpú cipővel, ha az idő engedi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!