Csináltok valamilyen emléket a gyereketeknek az első éveiről?
Kórházi szalag, terhesnapló, babanapló,első rajta, gyertya, első cumi, talp lenyomat, karácsonyi mézeskalács (amit ő díszített)Eddig ezeket tettük el.
Minden lvben csinálunk egy karácsonyfa díszt együtt, amit a fára teszünk
A szülinapja után csináltam egy fotókönyvet és nekünk is van dobozunk, ebben a karszalag, köldökcsonk, a születéséhez gratuláló kártyák/képeslapok, az első tortájáról a dísz és a gyertya van benne (meg az első zoknia). Én még a partyból is eltettem 1-1 papírtányért és poharat :D
Babanapló nekünk is van, de nem igazán töltöttük :/
Fénykép albumot csináltam, szerkesztettem a CEWE-nél, az esküvőnktől (5 hónapos terhes voltam) az 1. szülinapjáig.
Ebben szerepelt minden, ami a terhesség alatt és az 1. szülinapjáig történt.
Vannak benne uh képek, esküvőnk, a kórházi fotók, dédis fotók, családtagok szülinapi fotói (amin a kicsi is ott volt), kirándulások, sírós képek, vicces képek, rólam kialvatlan kómás képek, az első karácsonyos képek... bezárólag az 1. szülinapi képekkel.
Ezt ajándékba adtam anyóséknak és imádják.
Ezt jobbnak láttam, mert nem szeretek tárgyakat gyüjteni. Az első rajzát, ami nem firkálmány, valszeg félreteszem majd, de a fogát nem, kisruhát meg biszbadz díszeket nem.
Viszont félre tettem a karszalagját, uh képeket, cd-ket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!