Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2. babát váró anyukák, a...

2. babát váró anyukák, a terhességet miből vettétek észre? Mikor jöttek az első tünetek és mik voltak azok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 08:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Megérzés volt. Nem jött meg egy hónapra és csinálta egy tesztet. Igaz még várhattam is volna, mert szoptatás utáni második menzeszt vártam, szóval akár hónapokig meg sem jön az is normális. Tüneteim igazán nem nagyon voltak. Kis hányinger, 8. héten kis mellfeszülés, de ezen kívül semmi.
2013. júl. 15. 08:22
 2/3 Kiki01 ***** válasza:
Már egy hete sz...rul voltam, de nem tűnt fel mert a páromnak is pont gyomorrontása volt, aztán egyszer csak elkezdtem azt a kaját kívánni amit az első terhesség alatt. Ekkor lehettem olyan 6 hetes.
2013. júl. 15. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Még egy bő hét lett volna a menzeszig, épp vezettem hazafelé, aztán a hasamban, egészen legbelül éreztem valamit, olyan feszülésfélét, és valahogy biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Emlékszem, azt a 2 kilométert euforikus állapotban tettem meg hazáig. Valahogy tudtam, hogy ott van már bennem a mi babánk:) Egy hétre rá csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Meg sem lepődtem:) Semmi tünetet nem éreztem akkor, az kb. a 7.-8.-ik héten jött, a folytonos émelygés, hányás, fejfájások.
2013. júl. 15. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!