Hihetek a clear blue- nak?
Most akkor ezt még inkább nem értem...
Otthon hárman látjátok pozitívnak, akkor mi a kérdés?
A pozitivnak hihetsz, en mar sokszor hasznaltam ezt a tesztet, mert szeretem es mar 7 terhessegem volt (sajnos sokszor veteltem). Volt, hogy en is pozitivnak lattam, vagy inkabb csak remeltem es nem volt baba.utolag visszanezve a kepet nem is ertettem, hogy mit lattam rajta...
De amikor tenyleg halvany pozitiv volt, az meroben mas volt, maskepp nezett ki. Szoval igen, megbizhato a teszt, de mivel a kek festekes teszteknel elofordul, hogy extrem halvanyan latszik a masodik vonal akkor is, ha negativ, igy becsapos.
Tapasztalat alapjan tippelem a tiedet innabb negativnak...
De ne legyen igazam.
Figyelj, en azt javaslom, hogy varj par napot. Ha ez pozitiv, akkor nem fog megjonni a mensid es hetvegere barmelyik fajta teszttel olyan eros pozitivat fogsz tesztelni, hogy meg kep nelkul is latni fogjuk mi is itt. :)
Lazits, engedd el ezt es ha tesztelsz egy szep eroset mondjuk szombaton, akkor gyere vissza, mutasd meg es dorgold az orrunk ala, hogy tevedtunk.
Oszinten ezt kivanom! :)
Szia kérdező. Nekem is volt ilyen tesztem. Minden más teszt negatívat mutatott, 1 napos késésnél csináltam, 2 percen belül kijött a halvány csíkocska, nem csak én láttam. De sajnos nem erősödött tovább, szerintem nem tudott tovább fejlődni a "magocska". Igaz, azóta még a vérzésem nem jött meg, de ezt a próbálkozást sikertennek könyveltük el.
Remélem neked boldogabb vége lesz a ciklusnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!