Clear Blue-val teszteltem, ez hogy lehet? Hihetek neki?
A clearblue nekem is elhalványodott.Lassan másfél éves a gyermek, a teszt még mindig ott lapul a fiókban, pedig már nem is látszik, hogy pozitív:-))Akkor az volt, és baba is lett, ez a lényeg, nekem meg jó emlék rá nézni, mert éppen anyák napján teszteltem:-)
Gratulálok neked!!
Köszönöm szépen a válaszokat! Reménykedek, hogy van baba, a második válaszoló eléggé megijesztett. :(
Ma elég sűrűn hányingerem is voltak. Már van egy kisfiúnk, ő is nehezen jött össze, és most is már egy éve próbálkozunk a második babán, és már túl vagyunk pár beképzeld, negatív és szellem teszten is!
szia!második válaszoló vagyok.röviden ,tömören elmondom velem mi történt nem régen.
nem jött meg időre a mensesem.vártam pár napot hátha mégis...semmi.elkezdtem hányni és émelyegni állandóan.először betudtam vírusnak.egy hétre rá vettem egy tesztet(c.b),mert fura volt a cicim sem fájt,pedig szokott.megcsináltam,örültem neki de nagyon,hogy végre 4 év után pozitív a tesztem.de nem örülhettem sokáig.sajnos utána megjött.nem görcsöltem nem fájt mint szokott,és barna színű volt 4 napig.de ha már volt is ott egy baba,már itt is hagyott.amilyen gyorsan jött el is ment:(
Szívből Kívánom Neked,hogy Nálad ne ez legyen a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!