Lilyvel teszteltem és ott a csík de halványan időn túl talán egy két perc eltéréssel de ott van! Hihetek neki?
Időn túl szinte az összes teszt pozitív lesz.
Én nem hinnék neki, csinálnék még egyet.
Dehogy lesz az összes teszt időn túl pozitív. Sógornőm fél évig tesztelt majdnem minden hónapban, egyszer sem lett időn túli pozija.
Nekem az időn túli Lily-m pl. a babámat mutatta. De ezzel nem azt mondom,hogy mindenkinél így is van. Holnap reggeli pisiből csinálj egy másikat!
Kedves Utolsó!
Olvasd el a használatit, abba is le van írva, hogy több idő elteltével a teszt pozitívat mutat, de az az eredmény nem jó!
Én nem állítottam,hogy biztos baba az időn túli pozi!
De az sem igaz,hogy minden teszt időn túl, pozi lesz. Én tavaly,amikor azt hittem becsúszott a baba, csináltam egyet, még mindig meg van, hát az egy év után sem lett pozi.
Kérdező! Sajnos nem tudok felrakni róla képet, mert nincs nálam a teszt, ráadásul annyira halvány volt, hogy lehet, képen nem is látszana!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez volt a kérdésem.
:)
Mint írtam, azóta ez a kis csíkocska már megszületett és 3 hónapos is elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!