Tegnap teszteltem egy negatívat, mikor teszteljek újra?
Figyelt kérdés
Ma vagy holnap reggel csináljak újat tesztet?Terhességi vagy ovu tesztet javasoltok?Azért szeretnék új tesztet mert elég gyanús tüneteim vannak.Barnázásból hány nap a normális terhesség esetén?2011. okt. 11. 12:53
1/20 anonim válasza:
Mióta késik???
Amúgy az ovutesztet hanyagold mert az nem terhesség megállapítására van!!!!
2/20 anonim válasza:
Tegnap kellett volna megjönnie? Nekem is!És negát teszteltem de ma sem jött még.
3/20 A kérdező kommentje:
Nekem múlt héten kellett megjönnie,megjött,de nagyon rövid volt,és azóta barnázgatok ,múlt hét óta hányingerem van(akkor még nem gyanakodtam) hangulatváltozások,sírógörcsök,tegnap este olyan mindjárt megjön érzés,ma 2szer rohantam wc-re gyorsan tampont berakni,de semmi nem volt...Nem értem mi van.
2011. okt. 11. 12:58
4/20 anonim válasza:
Reggel tesztelj!Mikor teszteltél utoljára?
5/20 anonim válasza:
Hétvégén tesztelj újra, gyógyszertári terhességi teszttel.
6/20 A kérdező kommentje:
Tegnap délben teszteltem.Most vettem vaterás one step-et.Szóval reggeli pisit ajánlotok..
2011. okt. 11. 13:04
7/20 anonim válasza:
Igen inkább reggeli :)!Írj mi az eredmény! ?
8/20 anonim válasza:
A vaterás 10-es érzékenységű, annak délutáni pisiből is ki kellene mutatnia a babát, ha már 1 hete késik akkor meg pláne.
9/20 A kérdező kommentje:
Oké!Reggel írok!!:)
2011. okt. 11. 13:12
10/20 A kérdező kommentje:
Teszteltem...Mindjárt feltöltöm,mert nem tudom mit jelent....
2011. okt. 11. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!