FneRenata kérdése:
Szeretném a véleményeteket ki kérni hogy a clearblue tesztnek hihetek e? Sokan mondták hogy állpzitiv eredményt ad! Ma csináltam egyet reggel és halvány pozi lett remélem nem téved a teszt.
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 08:51
1/20 anonim válasza:
Melyik Clearblue? A plusz-os, nem digitalis nekem is alpozitiv lett (ugyanaznap masik, erzekenyebb teszt full negativ), es nem volt baba. A digitalisrol ugy tudom, hogy jo.
3/20 anonim válasza:
Ilyen volt az enyem is, es nem volt baba (es nem kemiai terhesseg volt, tobbszor teszteltem elotte, utana es aznap is masikkal is). Mindenkepp tesztelj masik fajtaval is.
4/20 anonim válasza:
Szerintem ez pozitiv gratulalok😊
5/20 A kérdező kommentje:
Méghogy jó a clearblue teszt, direkt azért vettem drágábat mert tán megbizhatobb! De akkor kár volt! De ugye a remény hal meg utoljára
2016. máj. 7. 09:05
6/20 A kérdező kommentje:
Bár csak ugy lenne :) már nagyon várjuk
2016. máj. 7. 09:06
7/20 anonim válasza:
Szerintem a Facelle, meg a Gabriel jobb :)
8/20 A kérdező kommentje:
Megismétlem persze :) köszönöm az eddigi válaszokat
2016. máj. 7. 10:17
10/20 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek újra a ,,clearblue volt a mai,, holnapra veszek más fajta tesztet hátha jobb erefményt kapok
2016. máj. 7. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!