Szeretném a véleményeteket ki kérni hogy a clearblue tesztnek hihetek e? Sokan mondták hogy állpzitiv eredményt ad! Ma csináltam egyet reggel és halvány pozi lett remélem nem téved a teszt.
Nekem ugyanez a CB halványabb lett 12. dpon. 15. dpon sokkal erősebb volt már.
(Most sikerült elaltatni a 7 hós fiam.)
Kicsit izgulok hogy mi lesz :) a férjem azt mondja ne holnap teszteljek várjak legalább 2 napot hátha erösődne jobban :) ha kibirom addig mert nem a türelemről vagyok hires.
Köszönöm a válaszokat :)
En szeretem ezt a clearblue tesztet, nekem mindig jot mutatott (5x hasznaltam, ebbol 3 terhesseg volt). Amikor terhrs voltam pozitiv lett, amikor nem voltam terhes, akkor negativ volt egyertelmuen es egyszer volt nagyon-nagyon halvany pozitiv ugy, hogy vegul megjott a mensim. De akkor masik teszt is halvany pozitiv lett, szoval valoszinuleg kemiai terhesseg volt.
Raadasul eleg erzekeny, en teszteltem vele egyszer 10. dpo-n is pozitivat, a masik ket esetben 14. dpo-n hasznaltam es teljesen eros pozitiv volt.
A tied is pozitiv szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!