Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretném a véleményeteket ki...

FneRenata kérdése:

Szeretném a véleményeteket ki kérni hogy a clearblue tesztnek hihetek e? Sokan mondták hogy állpzitiv eredményt ad! Ma csináltam egyet reggel és halvány pozi lett remélem nem téved a teszt.

Figyelt kérdés

2016. máj. 7. 08:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
[link] csak volt még a vaterásból még itthon gyorsan ellötem de csak jó indulattal látok egy halovány valamit de az is lehet hogy képzelödök
2016. máj. 7. 11:36
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez a CB halványabb lett 12. dpon. 15. dpon sokkal erősebb volt már.

(Most sikerült elaltatni a 7 hós fiam.)

2016. máj. 7. 11:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem pozi mindkettő! :)
2016. máj. 7. 11:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív a második teszt. Nekem, a negatívon semmit nem lehet látni. Gratulálok :)
2016. máj. 7. 12:19
 15/20 A kérdező kommentje:

Kicsit izgulok hogy mi lesz :) a férjem azt mondja ne holnap teszteljek várjak legalább 2 napot hátha erösődne jobban :) ha kibirom addig mert nem a türelemről vagyok hires.

Köszönöm a válaszokat :)

2016. máj. 7. 12:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is pozi lesz, latom a masodikon a halvany csikot. 1-es
2016. máj. 7. 23:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív a vaterás is! Én annyi negatív tesztet láttam már életemben, hogy meg tudom ítélni, milyen az, amelyik nem az...
2016. máj. 8. 07:37
 18/20 anonim ***** válasza:

En szeretem ezt a clearblue tesztet, nekem mindig jot mutatott (5x hasznaltam, ebbol 3 terhesseg volt). Amikor terhrs voltam pozitiv lett, amikor nem voltam terhes, akkor negativ volt egyertelmuen es egyszer volt nagyon-nagyon halvany pozitiv ugy, hogy vegul megjott a mensim. De akkor masik teszt is halvany pozitiv lett, szoval valoszinuleg kemiai terhesseg volt.

Raadasul eleg erzekeny, en teszteltem vele egyszer 10. dpo-n is pozitivat, a masik ket esetben 14. dpo-n hasznaltam es teljesen eros pozitiv volt.

A tied is pozitiv szerintem.

2016. máj. 8. 09:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta? :)
2016. máj. 12. 19:16
 20/20 A kérdező kommentje:
Határtalan boldogság :) terhes vagyok és van már szivhan is :) köszönöm nektek hogy irtatok nekem :)
2016. máj. 15. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!