Ma kellett volna megjönnie, pár csepp halvány barna volt reggel, azóta semmi. Tesztelnétek ma délután?
Figyelt kérdés
Tegnap délután vettem egy tesztet mert borzasztó rosszul lettem és nagyon hirtelen.Megéreztem a pizza illatát felfordult a gyomrom.Ott kellett hagyni az éttermet.Hazamentem aludtam és sokkal jobban lettem.Ma kellett volna megjönnie,de reggel halvány barna cseppeken kívül semmi.Viszont semmi tünet a melleimen kívül ami kicsit feszül és egész nap alszok. Itt a teszt de nem mertem megcsinálni hátha korai.
Ti tesztelnétek?
2016. ápr. 17. 14:30
1/17 anonim válasza:
ha sajnálod a tesztet várnék még pár napot. Én simán csinálnék ma is :)
2/17 A kérdező kommentje:
Talán ha tünetről van szó még 1 van. Állandöan pisilni járok. Éjjel 3 szor voltam fent,ma pedig lassan kikopik a padló a szoba és a mosdó között ☺
2016. ápr. 17. 14:33
4/17 A kérdező kommentje:
A tesztet nem sajnálom. Csak félek a csalódástól,viszont megesz már a kíváncsiság ☺
2016. ápr. 17. 14:35
6/17 anonim válasza:
tesztelj maaar! 😊 ha nincs baba mindenkepp csalodas lesz elobb vagy utobb.ha most tesztelsz megnyugodhatsz elobb. en ddrukkolok neked😊
7/17 A kérdező kommentje:
Na jó. Megyek megcsinálom.Köszi ☺
Mindjárt jövök!
2016. ápr. 17. 14:52
9/17 A kérdező kommentje:
Teljesen negatív 😢 el se tudom mondani mit érzek 😢
2016. ápr. 17. 15:12
10/17 anonim válasza:
Sajnàlom!Fél a fejjel!Legalàbb tudod és nem éled bele magad még jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!