Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik tesztnek hihetek?...

Melyik tesztnek hihetek? Clear Blue, vagy X-epil?

Figyelt kérdés
A Clear Blue-t 02.06- an csinaltam meg,az (halvanyan) pozitiv lett. 02.07-en (az az ma) kellett volna megjonnie.Ma csinaltam meg egy tesztet, az X-epilt. Az negativ lett. Mit gondoltok melyiknek hihetnek? Valaszaitokat elore is koszonom.

2013. febr. 7. 11:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
én a helyedben csinálnék egy harmadikat
2013. febr. 7. 11:54
 2/21 A kérdező kommentje:
Varjak meg vele, vagy most csinaljam meg?
2013. febr. 7. 11:55
 3/21 anonim ***** válasza:
Én a nemvárt napján csináltam X-Epillel erős pozit. Szerintem csináld meg most.
2013. febr. 7. 11:58
 4/21 A kérdező kommentje:
Es melyik tesztet ajanlod harmadiknak?
2013. febr. 7. 12:02
 5/21 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy, mar az elsonek hihetsz. Alpozitiv eredmeny nincen nagyon. Negativ lehet, nincs annyi hcg hgy kimutassa, nem erzekeny a teszt! En elmaradt mensi utanim6. Napon eros pozitivet teszteltem!! Szoval, ne legyel aniakus tesztelo;))) sokmsikert!!! 6hkm
2013. febr. 7. 12:08
 6/21 anonim ***** válasza:
szerintem holnap első vizeleből csináldd meg biztos ami biztos!azt nem tudom milyet csinálj,szerintem már bármelyiknek mutatnia kellene
2013. febr. 7. 12:10
 7/21 anonim ***** válasza:

A clear blue keresztes volt? Tehát kereszt jelezte, hogy pozitív? Mert arról nagyon sok rosszat olvastam, rengeteg embernek lett halványan pozitív, miközben nem volt terhes :(

Én is csinálnék még egyet, mindenképp olyat, ahol egymással párhuzamosan jelenik meg a két csík terhesség esetén.

2013. febr. 7. 12:13
 8/21 A kérdező kommentje:
Igen. A Clearblue keresztes volt. Deazon tisztan ki lehetett venni hogy pozitiv. Csak a biztonsag kedveert csinaltam egy x-epilt is. Az meg mind a ketto negativ lett eloszor. aztan mikor az elobb megneztem mar halvanyan ott volt a 2. csik is.
2013. febr. 7. 12:16
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is rengeteg rosszat, álpozitív eredményt hallottam a Clear Blue-ról. Szerintem X-Epil megfelelő, megbízható.
2013. febr. 7. 12:16
 10/21 anonim ***** válasza:

Én mindenképp csinálnék akkor másmilyen tesztet. Engem az a teszt nem győzött meg, tényleg sokaknak lett álpozitív.

Nem nagyon kerestem rá, de pl neki is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Pozitívnak látszik, de nem volt terhes :(

itt is írják:

[link]

És sajnos nem mindenkinek vékony a második vonal, láttam olyat is, akinek vastag volt, halvány, de jól látható.

2013. febr. 7. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!