Melyik tesztnek hihetek? Clear Blue, vagy X-epil?
Figyelt kérdés
A Clear Blue-t 02.06- an csinaltam meg,az (halvanyan) pozitiv lett. 02.07-en (az az ma) kellett volna megjonnie.Ma csinaltam meg egy tesztet, az X-epilt. Az negativ lett. Mit gondoltok melyiknek hihetnek? Valaszaitokat elore is koszonom.2013. febr. 7. 11:48
11/21 A kérdező kommentje:
Hat, koszonom a valaszokat. Mindenkeppen csinalok meg egy tesztet.
2013. febr. 7. 12:45
12/21 anonim válasza:
Nekem az X-epil nemvárt elött 3 nappal pozit mutatott reggeli és délutáni pisiből is. Napokkal késöbb is szép pozikat mutatott, nekem bejött ez a teszt!
32hkm
13/21 anonim válasza:
Nekem viszont az x-epil nem jott be, negativ volt, amikor a clearblue pozitiv, es csak napokkal kesobb lett az is pozitiv. Szerintem tesztelj meg kesobb, mondjuk holnap reggel. Esetleg meg a corax be sure-t tudom ajanlani, de a clearblue a legjobb szerintem. Bar, ha pozitiv, par bap mulva az x-epilnek is be kell csikosodnia.
14/21 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg a clear blue compact- ot ez nem keresztel jelzi hnem rendesen csíkkal.Nekem nemvárt napján egyből halvány + lett.
15/21 Szandy89 válasza:
Szerintem is tesztelj reggeli pisiből újra!!!
Nekem is a clear blue lett pozi már a nemvárt napon reggeli pisiből
17/21 A kérdező kommentje:
Igen teszteltem. Clearblue digital-al es POZI LEEETT!! :))
1-2 hetet jelzett, ami azt jelenti hogy 3-4 hetes vagyok most. :)
2013. febr. 8. 16:38
18/21 anonim válasza:
gratulálok nagyon!!!boldog babavárást kivánok
19/21 anonim válasza:
Gratulálok Neked!!! Boldog babavárást kívánok! :)
Én 5-re nem vártam, ma reggel teszteltem gabriel 25-sel, és full negatív lett! :( Mensi azóta se sehol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!