Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti ezt hogy bírjátok?

Ti ezt hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Másfél év próbálkozás eredménytelenül.... dokikat végigjártuk. Minden rendben mindenkinél. Én 28 párom 30. De csak nem akar jönni. Kb 4 hónapja kezdett el nagggyon zavarni a dolog... eddig nem görcsöltem rà, de most kezdek nagyon kiábrándult lenni. Ti hogy vészeltétek ezt át?
2018. jún. 5. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Peteérést néztek nálad? Clostyt próbáltad?

Szeritnem engedd el ezt a dolgot és élvezzétek az életet, eddig nem görcsöltél rá, de szerintem már igen,

Fiatalok vagytok, még simán belefér pár év is hogy babátok legyen.

Esetleg másik doki?

2018. jún. 5. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Nehezen bírjuk, de most mit csináljunk neki? Legyünk emiatt öngyilkosok?

Az élet nem akkor lesz teljesértékű, ha születik egy gyereked. Ezt kellene fejben rendbe rakni, és túl lenni a "gyerek gyártáson". Engedd el, ne gondolj rá, élj, és lehet hogy hamarosan kopog a gólya.

2018. jún. 5. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Szedsz valami vitamint? Anno anyumeknak sem akart össze jönni a kistesom 14evvel fiatalabb a húgom... Elevit után 4honappal kismama lett... Barátnőm úgyszintén próbálkozott már egy éve mikor elkezdte a gravidat ha jól emlékszem rá két hónapra már kismama volt... Plusz nekem mondták a kórházban mivel nem próbálkoztunk még a babával de négy éve kiszallassal ment és véletlenül sem lett baba akkor sem ha nem védekeztünk éppen sehogy egy két alkalommal... Hogy ha aggódom hogy lehet baj mivel túlsúlyos vagyok és ir-es szedjek D vitamint probiotikumot és terhes vitamint próbálkozás előtt egy hónappal... Elsőre kismama lettem.
2018. jún. 5. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

2 évig ,,szenvedtem" minden ovu előtt meg után idegroncs voltam aztán megbeszéltük, hogy elmegyünk kivizsgálásra.Megkaptuk az első papírokat én meg úgy voltam, hogy na mostantól már mindegy majd az orvosok megmondják mi újság és mielőtt az első ampulla vért levették volna tőlem terhes lettem:)

Ne add fel :)

2018. jún. 5. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt minden vizsgalat? Átjárható vagy?

Vam igazolt peteeresed ( reped is a tuszo)?

2018. jún. 5. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Tiszta mèhpempőt ajânlani tudom...igaz 100g 15.000ft de èn hiszek benne. Egy próbát megér 😊
2018. jún. 6. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!