Újabb sikertelen hónap. Hogy bírjátok türelemmel, hogy nem sikerült eddig a baba?
Ez egy pár nappal ezelőtti kérdés. Köztük van az én válaszom is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mi 2,5 éve próbálkozunk.Nőgyógyászom szinte mindegyik vizsgálatot megcsináltatta kiderült,hogy nálam vannak a gondok.Július elején bejelentkeztem a BMC-re és aug.végén már megyek is hozzájuk. Belefáradtam én is ebbe az egészbe, de ha már egyszer elkezdtem addig fel nem adom amíg nem lesz egy babánk.
Az,hogy milyen bajaim vannak elolvashatod ugyan ott ahol a 6-os válaszoló válasza is megvan,12. válaszolóként. :)
Nálunk több, mint 4 éve nem jön a baba... Változó, hogy ezt mikor, hogyan élem meg: van, hogy nagyon el tudok keseredni; ha történik valami kezelés, akkor nagyon lelkes és bizakodó tudok lenni a siker reményében, és van amikor közönyös is vagyok: nem gondolkodom, nem áltatom magam csak próbálok a sikertelenségünkkel együtt 'normális' életet élni...
Egyébként nálam vannak a gondok: PCOS, egyik petevezetékem lezárt, méhfejlődési rendellenességem és véralvadási zavarom van. Rengeteg vizsgálat, 2 sikertelen inszemináció, stimulált ciklusok, 2 műtét után vagyok/vagyunk. A ciklusom teljesen összezavarodott; jelenleg fogamzásgátlót kell szednem, mert vár rám egy méh korrekciós műtét és így azt nem lehet elvégezni... Azt hiszem ennél már csak jobb lehet -most ebben bízom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!