Fogamzásgátló szedése után elég 3-4 hónap szünet a baba project előtt?
Július elején hagytam abba a fogamzásgátlóm (Miligest) szedését, és úgy tervezzük a párommal, hogy október-november környékén belevágunk a baba projectbe.
A szünet alatt már kell szednem valamilyen terhesvitamint, vagy elég akkor elkezdeni ha próbálkozunk, illetve összejön a terhesség?
Szia!
Én is Miligestet szedtem. Szerintem elég, ha a próbálkozás alatt vagy, max előtte egy hónappal szedsz vitamint.
Ha nagyon ügyesek vagytok, akkor összejön elsőre, de a nagy átlag nem ez. Mi most várjuk a 3. próbálkozós hónap eredményét.
Illetve persze a terhesség alatt is szeded a vitamint, de gondolom az volt az egyértelmű rész :D
Én kicsit drágállom a csodavitaminokat, hogy plusz 3-4 hónapig azt szedjem. Elég akkor a sima vitamin, a terhesség első szakaszában lényeg a folsav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!