Missed ab. után kinek mivel a telik a 3 hónap szünet? Hogyan próbáltok felkészülni a következőre?
Nekem júliusban volt missed-em és januárban terveztük a teherbeesést. Persze nem igy lett mert októberben összejött a kisbaba.
mivel töltöttem?
nem próbáltam meg tervezgetni,
nem ittam semmit elevitet és folsavat szedtem
próbáltam egyszerre felejteni és várni ez a nehezebb.
ovut nem teszteltem de hőt mértem szeptembertől.
Szia!Nekem pont ebben a hónapban telt le a 3 hónap türelemi idő.
Doki javaslatára már 6 hét után próbálkoztunk,de nem jött baba.
Műtét után elkezdtem hőmérözni és teát is iszok,cickát és palástfüvet,valamint magne b6-t és Femibion 800-at szedek!Az elözö terhességem is igy jött össze!Bizom benne ,hogy most már a testem is kipihente magát,mert ezt az ürt ami bennem van csak egy kis picurka töltheti be!
Egy jó tanács amit én is megfogadtam olvasd el a Byrne Rhonda: titok cimű könyvét!Vagy akár el is küldhetem neked a röviditett változatát!
Velem nagyon jót tett,folyamatosan agyaltam(nem jó dolgokon) mi törtét,mi lehetett volna,sok sok negativ érzelem volt bennem.Elolvastam ezt a könyvet és azóta csodásan érzem magamat!És nincsenek negativ gondolatok!Ha kicsit lemerülök ujra elolvasom és jobban vagyok!
Megvan a könyv nekem is!:-)Épp ma gondoltam rá, hogy elő kellene venni, és elolvasni!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, és mielőbbi gyermekáldást!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!