Kb.1 hónap szünet után voltunk együtt és rögtön teherbe estem? Többi lent.
Nem is ez a gond, mert örülünk a babának, de...a páromnak ebben az egy hónapban nem volt magömlése, csak akkor amikor teherbe estem (akkor az egyszer voltunk együtt abban a hónapban, mert úgy alakult az az időszak)
Nem gond, hogy nem "friss" sperma volt?
Ne itéljetek el, nem tudom, hogy működik ez...
A sperma állandóan frissül, akkor is, ha nem ürül közben?
Nem okozhat bajt a kicsinél pl. nem nagyobb az esély genetikai defektusra?
Én úgy vagyok most 11 hetes terhes,hogy 4!!! hónap kimaradás után abban az adott ciklusban is összesen egyszer tudtunk együtt lenni.
Szinte hihetetlen.
Csak remélni tudom,hogy nem okoz gondot amit írtál.
Januárban legkésőbb kiderül.
Köszi, hogy írtatok!
Kicsit megnyugodtam...
Rákérdeztem, pont ezért, hogy esetleg önkielégítést végzett-e a párom, de nem, pedig most lehet, hogy inkább örülnék neki... (bocsi, hogy leírom, de tényleg foglalkoztat a dolog)
Azt mondta várt rám :)
Kedves első: köszönjük a gratulációt, tényleg nagyon szerencsések vagyunk. Abban a hónapban kezdünk el próbálkozni :)
Kedves második: akkor izgulhatunk együtt, bár szívből remélem, hogy sem Nálatok sem nálunk nem lesz belőle probléma!
A 4 hónap azért nem semmi! Jobbak voltatok, mint mi :)
Gratulálok a Babához!
Majd írsz néha, hogy mi volt az uh-n stb...???
Ugye nem gondoljátok,hogy a férfi nem musztarbál közben??
Mert akkor nem is férfi.
A "friss" sperma sokkal több érettlent tartalmaz,mint a "nem friss"
Második vagyok,majd még jelentkezem!
Eddig minden rendben volt,de utoljára 8 hetesen voltam UH-n.
Utolsónak: nincsenek titkaink egymás előtt a férjemmel,ha maszturbált volna tudnék róla - főleg,hogy foglalkoztatott engem is ez a sperma frissesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!