Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » AZ utolsó fogamzásgátló...

AZ utolsó fogamzásgátló tablettával vettem be az előzőt is, mert elfelejtettem, de utána elkezdtem a hétnapos szünetetet. A barátommal a szünet 3. napján együtt voltunk! A menszeszem 10 óra múlva megjött! Mennyi az esélye annak hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem nagy az esélye, de mint szokták mondani, a gyógyszer sem ad 100%-os biztonságot. Viszont ilyet mégegyszer ne csinálj, hogy 2t veszel be egyszerre. Ha kimaradt egy, akkor kimaradt, de nem szabad kettőt egyszerre bevenni, az jobban árt, mint használ.
2009. máj. 23. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély a terhességre, mert ugye az első gygyszertől kezdve folyamatosan szedted, ha jól értem, csak az utolsó előttit felejtetted el. Ha így van, akkor a gyógyszer megakadályozta a peteérésedet. Ha pedig mégis fogantál volna, 7 nap múlva még nem lesz felépült méhnyálkahártyád, hogy beágyazódjon a baba.
2009. máj. 23. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
igaza van elsőnek. Nem szabad egyszerre bevenni két bogyót. Ha este szoktad, és elfelejted, akkor lehet olyat, hogy másnap reggel beveszed az előző estit, este pedig az aznap estit, de kettőt egyszerre nagyon nem jó ötlet. Esélyed a terhességre minimális.
2009. máj. 24. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!