Nehezen :D. 2 napja késik, de a teszt eddig negatív:(. Holnapután tesztelek újra ha addig nem jön meg.
2016. júl. 21. 23:42
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor azért van még remény :) Nekem ez a hónap nem túl esélyes, mert középidőben nem tudtunk együtt lenni, mert külföldről haza látogattam. Szorítok nagyon :) Tiszta elmebaj az ilyen késős, negatív tesztes napok!!!
Van valami kis tüneted?
2016. júl. 22. 01:05
3/9 anonim válasza:
Én már nem tesztelés előtt állok de egy tanács... Ne görcsöljetek rá ennyire mert nem szabad... én is állandóan gyártottam a teszteket.. Hcg, ovu, hömérőzés, naptár stb... Kész agyrém tényleg... Aztán úgy döntöttem nem érdekel ha jön jön ha nem akkor nem... Nem csináltattam ovu tesztet nem hőmérőztem nem néztem a naptárt.. Csak csináltam a napi dolgaimat és persze szerettük egymást a párommal továbbra sem védekeztünk. PCO és IR miatt nem volt mérvadó hogy azért késik mert baba van azon a héten fogant amikor menstruálnom kellett volna... Április 2-án voltunk együtt ekkor kellett volna meg jönnie. Május 5.-én pozitívat teszteltem. Előtte csak hómező volt.. A doki akkor 5 hetes terhességet állapított meg. Drukkolok nektek. 15+6 hkm
2016. júl. 22. 08:03
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Még ma sem jött meg, de az égvilágon semmi tünetem nincs. Talán annyi hogy sokat járok pisilni. Amikor a fiammal terhes voltam már a nemvárt előtt pár nappal állandóan hányingerem volt, meg nem bírtam a szagokat. Szóval nem tudom mi lesz ebből. Drukkolok Neked is!! :)
3-as nem vagyok rágörcsölve, csak rossz a bizonytalanság. Késik, de negatív a teszt. Akkor vagy legyen már végre pozitív, vagy jöjjön meg, csak már tudjam hogy mi van. :)
2016. júl. 22. 23:19
5/9 anonim válasza:
Kérdező Te mikor tesztelsz?
2016. júl. 22. 23:20
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok nekem 4. Hét késésnél lett pozitív a teszt előtte csak hómező.. A doki 5 hetes terhességet állapított meg. Nekem első baba.. A tünetek 6-7. Héten jelentkeztek nálam hányinger hányás szédülés szagérzékenység stb.
2016. júl. 22. 23:21
7/9 A kérdező kommentje:
Történt változás? Vagy még mindig késik?
Én a hét közepén nem várom, addig nem is tesztelek :)
2016. júl. 24. 23:54
8/9 anonim válasza:
Sziasztok! 1-es vagyo. Pozitív lett a teszt :). 4 nap késés után. Kérdező, veled mi újság?
2016. júl. 28. 19:06
9/9 A kérdező kommentje:
Szupeeer :) Gratulálok!!! Nekem megjött, de külföldön vagyok és így az esélyes napokon nem tudtunk együtt lenni. Na, de majd ha hazamegyek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!