3-4-5 hónapja próbálkozók, hogy vagytok? Bírjátok türelemmel?
Miért nem azt kérdezem? Mert az nem vonatkozik rám...
Attól, hogy te x éve próbálkozol, hagy beszélgessek már olyanokkal, akik ott tartanak, mint én. Minek nyitod meg, ha nem rád vonatkozik? Csak azért, hogy kötekedj...
A negatív sugaraiddal légyszíves ne engem fárassz. Ilyen hozzáállással meg ne csodálkozz. :(
Szóval, várom azokat, akik ott tartanak, ahol én, jó lenne tapasztalatot cserélni! :)
Hány évesek vagytok?
Ja, és nem tudom ki kérte, hogy orvosi tapasztalatokat osszunk meg?! Senki...
Csak be kellett írnod valami rosszmájút, ha már neked nem sikerül x ideje, más meg se szólalhasson..
Nem rosszmájúságból írtam hanem mert ha már most ennyire stresszeled magad,hogy nem jön a baba akkor nem is fog egyhamar jönni.Tapasztalatból mondom és nem azért,hogy kötekedjek...
Az orvost meg azért írtam mert ha elmész hozzá és elmondod,hogy még csak ennyi ideje próbálkoztok akkor ki fog röhögni....egy egészséges párnál 1 év is lehet mire nem jön a baba.Ciklusonkén is csak 20% esély,hogy sikerül-e vagy sem.
Egyébként meg a ki kérdte az orvosi tapasztolatokat...senki hozzászólásodra reagálva te magad írtad a kérdésednél,hogy tudjátok-e,hogy miért nem sikerül...
Egyébként 1 év próbálkozás után foglalkoztak velem is a dokik addig nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!