Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3-4-5 hónapja próbálkozók,...

3-4-5 hónapja próbálkozók, hogy vagytok? Bírjátok türelemmel?

Figyelt kérdés
Tudjátok, hogy mi az oka, hogy nem sikerül?
2015. szept. 8. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
3-5 hónap?Ne viccelj az még semmi....még az orvos sem foglalkozik 1 év alatt veletek...miért nem azt kérdezed,hogy 2-3 év vagy mint én,hogy 4,5 év?
2015. szept. 8. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Miért nem azt kérdezem? Mert az nem vonatkozik rám...

Attól, hogy te x éve próbálkozol, hagy beszélgessek már olyanokkal, akik ott tartanak, mint én. Minek nyitod meg, ha nem rád vonatkozik? Csak azért, hogy kötekedj...

A negatív sugaraiddal légyszíves ne engem fárassz. Ilyen hozzáállással meg ne csodálkozz. :(

Szóval, várom azokat, akik ott tartanak, ahol én, jó lenne tapasztalatot cserélni! :)

Hány évesek vagytok?

2015. szept. 8. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Ja, és nem tudom ki kérte, hogy orvosi tapasztalatokat osszunk meg?! Senki...

Csak be kellett írnod valami rosszmájút, ha már neked nem sikerül x ideje, más meg se szólalhasson..

2015. szept. 8. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem rosszmájúságból írtam hanem mert ha már most ennyire stresszeled magad,hogy nem jön a baba akkor nem is fog egyhamar jönni.Tapasztalatból mondom és nem azért,hogy kötekedjek...

Az orvost meg azért írtam mert ha elmész hozzá és elmondod,hogy még csak ennyi ideje próbálkoztok akkor ki fog röhögni....egy egészséges párnál 1 év is lehet mire nem jön a baba.Ciklusonkén is csak 20% esély,hogy sikerül-e vagy sem.

2015. szept. 8. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként meg a ki kérdte az orvosi tapasztolatokat...senki hozzászólásodra reagálva te magad írtad a kérdésednél,hogy tudjátok-e,hogy miért nem sikerül...

Egyébként 1 év próbálkozás után foglalkoztak velem is a dokik addig nem...

2015. szept. 8. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi március óta nem védekezünk. Nem tudom mikor kellene megjönnie,mert januárban szültem. Kis korkülönbséget szeretnénk. 2 hónapja ovutesztelek,asszerint nem volt még peteérésem. :/ Várom mikor lesz egy pozitív ovutesztem. Volt egy nap amikor erősebb volt a második csík az átlagnál,de nem volt egyforma,vagy erősebb a második csík. Az volt aug,19-én. Mi 18-án és 20-án pont együtt voltunk. De megjött. Legkorábban Szept 3-án vagy szept 8-án kellett volna megjönnie,de aug 30-án megjött. Első baba 6.hónapban sikerült. Második baba 9 hónap múlva,ott 6 hónapot nem védekeztünk. Harmadik baba 3 év után sikerült,de sajnos 12 hétben elvetéltem. Negyedik baba,kitaláltuk,hogy legyen összebújtunk és 10 nap múlva pozit teszteltem,szóval egy alkalomból.5 terhesség nem jön március óta. Orvosnál nem voltam emiatt,majd jön ha jönni akar. :) Persze jó lenne már meg az ember türelmetlen,de engem lefoglal a három kislányom így nincs időm ezen rágódni. :)
2015. szept. 8. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!