Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeeséssel próbálkozók,...

Teherbeeséssel próbálkozók, hány tesztet szoktatok elhasználni egy-egy ciklusban?

Figyelt kérdés
Sokszor látom itt, hogy 2 tesztről linkelnek be képet egyszerre, majd írják, hogy csináltak újabbakat, meg nem több fajtát, meg holnap is csinálok. Ez nem túlzás? Vagy én vagyok ilyen nagyon maradi, hogy egyet, aznap mikor meg kellene jönnie, reggel és az elsőből?
2013. jún. 7. 07:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, három tesztet akartam írni az elején. Kettőt is látok gyakran, de eddig a csúcs azt hiszem nekem három egyszerre megcsinált teszt volt, meg ugye a többi utána.
2013. jún. 7. 07:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen jól csinálod, sőt én azt mondom, hogy a nemvárt után ha 2-3 napig nem jön meg akkor kell tesztelni. Első babámmal én is úgy teszteltem, hogy már 14.dpo-n egyet utána minden nap egyet. (tök hülye voltam) ő végül nem maradt meg. Aztán a másodikkal már úgy csináltam, hogy csak a nem várt napján egyet, mert mentem aznap pont koncertre és nem akartam butaságot csinálni.
2013. jún. 7. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.Mivel mi évek óta próbálkozunk ezért én 1nél több tesztet nemveszek havonta.Volt már úgy hogy nemvárt napján teszteltem pozitívat másnap meg megjött.Ezért most már 3-4 napos késésnél csinálok eggyet.Amugy én minden hónapban csak eggyet veszek.Mert ha többet vennék állandóan tesztelgetnek :)
2013. jún. 7. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Első (sajnos sikertelen) terhességemkor egyetlen tesztet csináltam egy hét késénél. (Rögtön összejött a baba akkor.) Miután újra próbálkoztunk több hónapot kellett várni és akkor már egész máshogy álltam a dologhoz. Nem várt napjától folyton tesztelgettem, alig látszott valami, aztán néztem, hogy erősödik-e, tiszta para voltam. Szóval elég könnyen el lehet jutni ebbe az állapotba. Lehet, hogy túlzás, de aki itt tart már, annak kell a megerősítés, és a drogériáknak is élni kell valamiből :)
2013. jún. 7. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
2es vagyok.Tudom miről írsz kedves utolsó.Amikor nekem halványan pozitív lett a tesztem nemlattam a boldogsagtol.Minden órában nézegettem a tesztet hogy ez igaz?Lefenykepeztem áttettem negatívba,mint valami bolond.De nem lett belőle semmi azóta sem.Mondjuk már elsem tudom képzelni hogy egyszer pozitív lesz a teszt.
2013. jún. 7. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én első terhességnél a nemvárt után 2 nappal teszteltem,negativ volt,akkor vártam egy hetet,utána teszteltem,akkor már pozitiv volt.de sajnos nem maradt meg a baba. Most azóta 1x nem jött össze,időben megjött,szal nem volt alkalmam tesztelni. Most hétfőre nem várom és -ha kibirom!!!!- addig nem fogok tesztelni,amig nem késik 1 hetet.
2013. jún. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!