Hosszu ciklussal probalkozok, titeket nem zavar/bosszant, hogy mas mar masodjara probalkozhat, mire mi egyaltalan eljutunk addig, hogy kimarad-e a mensi vagy sem?
Nekem az egyik petefészkem nem működik tökéletesen, és ez a vérzésben is látszik. Vagyis megtudom mondani, hogy most épp a jobb vagy a bal van-e soron. A ciklusaim kiszámíthatatlanok. Gyakorlatilag amíg 85 kg felett volt a súlyom évente 1-2 alkalomkor volt csak meg, hiába vizsgált orvos, a gyógyszert nem bírtam hosszú távon, még a legalacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátlót sem. Aztán amikor fogytam viszonylagosan beállt, egyszer 21 napra jött meg, aztán 52-re, majd 15-re. Utána kimaradt akár több hónapig is. Tavaly mikor már 3 hónapja dolgoztam egy melóhelyen és fix lett eldöntöttük kihasználjuk a lehetőséget és nem védekeztünk. De annyira stresszes és kimerítő volt az egész, hogy még a viszonylagos ciklusom is összezakkant. Hiába próbálkoztunk nem volt semmi, én kénytelen voltam felmondani, ahogy kiléptem és végre nem volt stresszes az életem a kilépés után 2 hónappal kiderült, hogy terhes vagyok. A tesztek 5 hétig nem mutattak semmit, mikor kimutatta a teszt és elmentem a nődokihoz addigra 6-7 hetes volt a kisfiam.
Azt szeretném ezzel leírni, hogy próbálj meg minél kevesebbet stresszelni, mert azzal is tudat alatt gátolod a megtermékenyítést. Hidd el neked is sikerülni fog, de ha mindig a napokat és a lehetséges dolgokat latolgatod akkor csak a természetet akadályozod. Mernék fogadni, hogy ha pár hónapig nem gondolnál rá és egyszer csak csinálnál egy tesztet a hosszabb ciklus után, akkor nagyon meglepődnél a dolgon. Ne foglalkozz a számokkal, vagy az időzítéssel. Egyszerűen csak élvezzétek a szexet a pároddal, és hidd el össze fog jönni a dolog. Ha meg mégis megjön, azt ne tragédiának fogd fel, hanem egy újabb lehetőségnek, amit jól ki kell használni, és kiélvezni.
31hkm
Kedves utolso, nagyon koszonom a valaszod. Persze nyilvan a stressz is befolyasolhatja, de azert nem nagyon hiszek benne, hogy erre kellene fogni, mert akkor sztem senkinek sem lenne gyereke.
Kg-ra jo vagyok mert 162cm/53kg vagyok, ugyhogy az sem lehet baj es nem is az volt a kerdes vagy hogy miert nem jon ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!