Mitől lehet napok óta pozitív a tesztem?
Vasárnap kell megjönnie.
Szerdán csináltam kíváncsiságból LH tesztet, ami azonnal pozitív is lett gondoltam késői peteérés, de utána csináltam reggel is, majd az nap délután illetve ma reggel is az összes pozitív lett. Szerdán csináltam hcg tesztet, ami negatív.
Mi okozhatja? Volt már valakivel ilyen?
26 eves vagyok es januar ota probaljozunk, tudom ez meg nem sok ido csak kicsit nehezebben viselem, mint gondoltam :) azt hittem elsore max masodik honapra mar sikerul is :)
Inkabb az keserit el, hogy nem vagyok biztos benne, hogy lesz mert ha tudnam hogy lesz par honap mulva nem lennek ennyire ragorcsolve.. csak igy olyan bizonytalan de tudom, hogy van aki eveket var
Ohh, hát akkor te még bőven időben vagy!!! Szerintem még simán összejön nektek,felesleges is még bármi vizsgálat. Fiatal is vagy, szóval ha sehogy nem jön össze, még akkor is megpróbálhatjátok a lombikot. De ez még bőven korai
még nálunk sem biztos, hogy nem csak szimpla pech..
Koszi az erdeklodest :)
Ma csinaltam mindket tesztet reggel tovabbra is ugyan ez a helyzet az ovu pozitiv de a hcg negativ... holnap/holnap utan kell megjojjon. Nem tudom mi lehet ez...
Ez nagyon fura 🙄
Azért szorítok🤞
Ha kirderül valami, írd meg! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!