Ez pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Kicsit korán teszteltem, mert a 28. napon vagyok és 31 napos a ciklusom, de nagyon erős mellfeszülésem van és irtó fáradt vagyok két napja, úgyhogy kíváncsiságból csináltam egy tesztet. Szerintetek ez pozitív?
2018. máj. 7. 09:58
3/21 A kérdező kommentje:
Telefonnal sajnos nem tudok normális képet készíteni, de most már kicsit határozottabban látszik a rózsaszín csík.
2018. máj. 7. 10:05
5/21 anonim válasza:
Szerintem negatív, 1 csík az negatív..
6/21 A kérdező kommentje:
Ezt vakuval fotóztam:
Még nem merek örülni, mert korán is teszteltem, meg tavaly volt egy méhen kívüli terhességem, de nagyon-nagyon reménykedem. Mondjuk a méhen kívülinél az 5+4 héten volt ilyen halvány. Két-három nap múlva megismétlem a tesztelést, hátha erősödik.
Köszönöm a válaszokat!
2018. máj. 7. 10:51
7/21 anonim válasza:
ez pozitív nekem is ilyen volt az első tesztem napról napra erősödni fog :)
8/21 anonim válasza:
én látom a második csíkot. szerintem szines úgyhogy nagyon nagyon halkan gratulálok. Várj pár napot. Akkor erösödnie kell :)
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, három nap múlva megismétlem. :)
2018. máj. 7. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!