Mitől lehet napok óta pozitív a tesztem?
Vasárnap kell megjönnie.
Szerdán csináltam kíváncsiságból LH tesztet, ami azonnal pozitív is lett gondoltam késői peteérés, de utána csináltam reggel is, majd az nap délután illetve ma reggel is az összes pozitív lett. Szerdán csináltam hcg tesztet, ami negatív.
Mi okozhatja? Volt már valakivel ilyen?
Nincs mit, engem is érdekelt a dolog főleg, hogy már nem tudok mire gondolni, hogy miért nem sikerül a terhesség. Most kezdjük következő hónapban a hormonvizsgálattal...
Neked pedig sok sikert, lehet, hogy bejött az LH teszt jóstesztként? :)
Holnap csinalok tesztet bar vasarnap kell megjonnie szoval ha esetleg az vagyok lehet meg nem is mutatna holnap. De majd megirom :)
Nem vagy rastresszelve? Hany evesek vagytok? Elso baba?
Dehogy vagy oreg :)
Igen nezd a jo oldalat, hogy mar van egy gyermeked :) van akinek ez is nehezen adatik meg, ha megadatik...
Lehet kicsit elkellene engedni a temat/olvasgatast :)
Igen, hálás is vagyok érte, nagyon! Talán
Ő tanított meg arra is,hogy mik a fontos dolgok az életben. Próbálok pozitív maradni. Te hány éves vagy és mióta nem jön a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!