Az ugye nem lehetséges, hogy az ovuteszt rosszul jelzi az ovut, és már megvolt, mikor pozitív lesz?
Figyelt kérdés
Nincs nagy jelentősége, csak felmerült bennem. Úgy néz ki, összejött a baba, több pozitív tesztem is van. De csütörtökre nem vártam csak, és már szombat délután (!) nagyon halvány pozitív volt a teszt, vasárnap reggel pedig egészen jól látható. Még mindig két nappal a nemvárt előtt vagyok, de egész erős már a teszt, kb a kontrollcsík erősségének a fele. Másnak meg a nemvárt napján is tök halvány.
Szóval felmerült bennem, hogy lehetséges-e, hogy az ovuteszt nem jól mutatta, és 1-2 nappal előbb volt ovum? Vagy csak hamar beágyazódott és ennyi?
2018. máj. 8. 06:51
1/2 anonim válasza:
Itt,az oldalon elég sokszor lehet olvasni,hogy már a 9.DPO-n pozitív a teszt,neked a 8-on lett az,végül is nem egetrengető különbség.:)
Gratulálok!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nagyon boldog vagyok, csak olyan hihetetlen :) A lányomat is korán mutatta, de nem ennyire, a 11. dpo körül lett pozitív halványan (mondjuk előtte akkor nem teszteltem, csak most elkezdtem sejteni, hogy valami van).
2018. máj. 8. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!