Hogyan lehetséges az, hogy 6 nap késéssel ugyan, de április 24. -én megjött, most pedig van két pozitív tesztem?
2 napig volt meg a 4 helyett, de én nem éreztem igazából különbséget, maximum a rövid időtartamot.
Úgy vagyunk vele, hogy csak élvezzük, nem számolgatunk, és amikor jönni szeretne, akkor várjuk szeretettel. Álmodni sem mertem igazából, hogy pozitív tesztem lesz, csak egy próba volt. Azért még holnap ellövök egy tesztet, de iszonyatosan meglepődtem.
A késésnél is csináltál tesztet, de akkor negatív volt? Vagy akkor nem is teszteltél?
Lehet, hogy csak később fogant és egy kis haematoma vagy beágyazódás miatt volt a vérzés. Az is lehet, hogy vetélés, csak még van hcg a szervezetedben. És lehet akár méhen kívüli is.
Nekem december 28-an jott meg januar 3-an mult el. Aznap vagy masnap este tuti voltunk egyutt. A kovetkezo mar meg se jott, mikor az utolso napja lett volna pozitiv volt a teszt. Ugy hogy szurkolok ☺️
Egyebkent olyan is van hogy meg megjon attol hogy terhes vagy. Bar nagyon ritka, de letezik. Lehet mar az voltal csak a teszt nem mutatta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!