18 évesen terhes vagyok és barátom szakított. Járt valaki hasonló cipőben? Esetleg vélemény normális hangnemben? Leírásban a többi.
Ha ilyen lenne a pasim,hogy ha megtudná, hogy babát várok,énis a babát választanám. Mint egy ilyen pasit aki megijed.. bármilyen fontos dolog lesz majd az életében bármiről is kelljen majd döntenie. Megijed??? Na ilyen pasi nem kéne. Még ha utánam dobnák se.
Nem szép hogy megfutamodik..persze ilyen fiatalon gondolom nem gondolt arra hogy apa lesz... de akkor sem kéne megfutamodnia.
Itt akkor inkább a baba mint a srác. Babával is lehet párra lelni. És boldog lenni.
Ennyi.
Utolso.. te éled az életét? Ismered netán?
Ha nem akkor miért teszel olyan kijelentéseket amikről fogalmad sincs.
Én nem ismerem a kérdezőt,szimplán csak válaszoltam neki.
De adott nekem is van egy kedves szerető párom. Imádom. De ha megtudnám hogy babát várok és örömmel ujságolom neki..és ő ahelyett hogy örülne inkább lelép... annak ellenére hogy azt mondogatja hogy szeret... hát köszönöm.
Inkább a babámat választanám mint egy ilyen pasit aki inkább lelép.
De szerencsére az én párom nem ilyen. Nagyon szeretne babát.
És kedves utolso hidd el most egyedu maradt a kerdező nyilvan megtartja a babat. Lehet jobb társat talál majd magának mint amilyen a gyereke apja volt....
És amugy azt nem tudom honnan szürted le hogy már van is neki...
Istenem... idioták csoportja tud össze gyűlni egy kérdésnél.
🤣🤣🤣
"És amugy azt nem tudom honnan szürted le hogy már van is neki..." - tudok olvasni:
"#26 A kérdező kommentje:
Elhagyott és közölte,hogy neki már van más."
Egyébként szörnyen elfogult vagy... ha reálisan nézzük, itt egyszerűen annyi történt, hogy bekövetkezett egy terhesség, a Kérdező úgy döntött, hogy 18 évesen hajlandó ennek alárendelni az életét, a párja meg úgy, hogy 18 évesen nem hajlandó erre. Mindketten döntöttek, és mindkét szülői ház - amúgy tök normálisan, ez a dolguk - beállt a saját gyereke mögé.
"Ha ilyen lenne a pasim,hogy ha megtudná"
Van igazad ebben, de a gyerekednek nem mondhatod azt, hogy én mindent megpróbáltam, de apád egy szemétláda. Nem fogja vigasztalni a gyereket. Az anyuka jött össze az apukával, a gyereknek nincs döntésjoga, így anyukának kell mérlegelni, hogy ez a férfi (vagy inkább nevezzük hülyegyereknek?) alkalmas-e arra, hogy apának nevezze bárki is a jövőben. Ez igenis az anya döntése! Nem, nem igazságos, de ez így van, ezzel a tudattal az anyának kell nevelnie a gyerekét, apuka meg közben talál mást, akár többet is, és vígan éli világát bűntudat nélkül. Ez egy ilyen játék.
Ez is valahol genetikus, ha belegondoltok, mert az ilyen felelőtlen apák után több gyerek születik, a rendes felelősségtudó fiúk után meg kevesebb, mert ők nem szexelnek orrba szájba, de ha mégis, akkor is feladatuknak érzik a védekezést. Utánuk csak annyi gyerek születik, amennyit ők szeretnének és várnak a családba.
Ettől még nem tagadom, hogy megromolhat egy kapcsolat a tervezett gyerek megszületése után is, de ez már más téma.
"Mert volt bátorsága az előtte álló megannyi rossz lehetőségből a legkevésbé rosszat választani?"
Na álljunk csak meg! A legkevésbé rossz az lett volna, hogy húz egy gumit. Ezért érzem jogomnak hogy hülyegyereknek nevezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!