18 évesen terhes vagyok és barátom szakított. Járt valaki hasonló cipőben? Esetleg vélemény normális hangnemben? Leírásban a többi.
"Lehet ugy gondolod,hogy pofatlansag a szuleimre tamaszkodni,de ha 27évesen szülnék és elhagyna a párom lehet szüleim már nem élnének nekem dolgoznom kéne mivel lenne jobb? Meghálálom még nekik egyszer amint tudom"
Ebből látszik még, hogy gyerek vagy! 27 évesen, végzettséggel, munkatapasztalattak kapsz GYES-t és GYED-et és valószínűleg gyerektartást is! Így viszont 0 Ft lesz a bevételed!
Bátor vagy, ês főleg van benned SZERETET, hogy akármilyen körülmények között is fogant, nem ölnéd meg a kisbabádat. Én sajnos anno bezárkóztam magamba a problémámmal, rossz döntést hoztam, elvetettem a babámat, és 17 ÉVE MINDEN NAP MEGBÁNOM!!! Mindent meg lehet oldani, azt az egyet kivéve, hogy ha valaki elvetette a gyerekét, őt már soha nem sírhatod vissza az életbe.
Kitartás, szurkolok nagyon, sok boldogságot a picihez! Nekem lett azóta 3 gyerekem, és leírhatatlan boldogság!!!
Én nem mondom, hogy vetesd el, mert csak azt a pár sort tudom rólad, amit leírtál. Az kevés. Őszintén szólva nem is értem miért írtál ki egy ilyen komoly kérdést egy komolytalan oldalra. Egy valamit viszont ajánlok a figyelmedbe: A gyerek megtartása mellett kommentelők nagy része elég önző pl: "17 ÉVE MINDEN NAP MEGBÁNOM" Elhiszem, hogy ő bánja, de a gyerekkel mi a helyzet. Persze sok 30-as is elválik, de őket hagyjuk, így viszont esélye sincs a gyerekednek egy teljes családra. Hogy rossz apát választottál, az biztos. Ez a te hibád, így helyette is helyt kell állnod, mert a te hibád is hogy nem jó emberben bíztál meg. Készen vagy erre? Persze mind követünk el hibákat, nagyobbakat is, de neked éppen nem volt szerencséd, viszont nem csak a te életedről van szó. Ha ezt számításba vetted, és úgy érzed megbirkózol a feladattal, akkor hajrá!
Amúgy meg ne ránk hallgass, csak összezavarunk! Mindkét oldalról vannak jó érvek.
Utolsó te értelmezted amit a kérdező irt???
A pasija le lépett mikor megtudta hogy terhes. Szerinted akkor kinek mi a fontos? Gondolkozz...
Itt a kérdező egy embrióval ami már dobogó szivvel rendelkezik maradt egyedül. Mert a kis barátja berezelt és inkabb azt vágta hozzá hogy már nem szereti. Ahelyett hogy ha igazán fontos lett volna neki a lány azt mondta volna megoldjuk együtt.
Én itt teljes mértékben a kérdezőt támogatom és csodálom hogy ennyiberővel és kitartással rendelkezik.
Az meg hogy most a szüleinél lakik...és akkor mj van???
Ti nem voltatok eltartott kis anyaszemefényei?
Énis az voltam. És?? Honnan tudjátok hogy fog másképp alakulni az élete.. milyen jogon oltjátok le és szoltok be neki. Ezekből a megnyilvánulásokbol csak azt szűröm le hogy ti minden meggondolás nélkül elvetetnétek ha ilyen helyzetbe kerülnétek.
Lehet igy is tovább élni. Tanulni. Dolgozni.
Nem egy iskolas társam volt anno x éve aki terhesen csinálta végig a sulit. És utána gyerek mellett jött tovább másik suliba...
Szoval semmi sem lehetetlen.
És ismeretlenül senkit sem kell megszolni mert ennyiböl titeket is meglehetne.
Kérdező hogy vagy? Hogy érzed magad?
Az idiotákkal meg ne foglalkozz!!!
Ez egy ilyen oldal... 🤔🤔😊😊😊
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!