18 évesen terhes vagyok és barátom szakított. Járt valaki hasonló cipőben? Esetleg vélemény normális hangnemben? Leírásban a többi.
Most nem tudtam végig olvasni az összes hsz-t. Anyum hasonló helyzetben volt,mint te. Csak ő 16 évesen esett teherbe és az apa azt mondta nem az övé.elintezte az abortuszt,de a folyosorol haza jött.
Ma sem döntene másképp. 31 éves vagyok.szuletett meg 2 testvérem más apától, de nekemkm is ő az apukám.(biológiailag nem) boldog családban nőttem fel. Kívánom neked a legjobbakat.
Kedves Kérdező!
Őszintén becsüllek,hogy képes vagy végig olvasni ezt a sok károgó,rosszindulatú választ.Bármit megtettem volna,hogy fiatalon lehessek anyuka, de azóta se lettem(36vagyok.)A legjobb dolog, ami történhetett veled.A gyerek életét azzal tudtad volna tönkretenni, ha együtt maradtok az apjával "kényszerből".Az, hogy ő nem akarja,az ő baja.Te annyi boldogságot kapsz majd,amennyit sehogy máshogy nem kaphatnál.Lesznek nehézségek?Persze, ahogy akkor is lennének, ha 25,30 vagy 40éves lennél,akkor is, ha éretten,boldog házasságban vállaltad volna.Senki nem tudja előre,hogy mit hoz az élet, de te az írásod alapján vagy olyan talpraesett,hogy meg tudod majd oldani a problémáidat.Ráadásul van hozzá egy szerető,támogató családod,amit az itt trollkodó lúzerek valószínűleg hírből sem ismerhetnek.Én még soha nem találkoztam olyan emberrel,aki megbánta volna, hogy megszülte a gyerekét, és valahogy itt sem tolonganak.Ellenben bőségesen olvashatsz olyanról, akinek évekkel ezelőtt volt abortusza és azóta se dolgozta fel/megbánta. Tudom, nálad ez nem volt opció, azért sem értem, ezt miért tanácsolták itt néhányan.Bizonyára nekik minta életük van és csak az hiányzik belőle, hogy itt oszthassák az észt, meg jósolgassanak.Nagyon boldog,NYUGODT terhességet és csodálatos babázós éveket kívánok neked!
Gratulálok! Jól döntöttél! Szüleidnek üzenem, büszkèk lehetnek rád, és meg fogják látni, hogy szemük fénye lesz a picur!
Jó egészséget! Könnyű szülést! Írj majd magatokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!