Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 évesen terhes vagyok és...

18 évesen terhes vagyok és barátom szakított. Járt valaki hasonló cipőben? Esetleg vélemény normális hangnemben? Leírásban a többi.

Figyelt kérdés
Barátom szintén fiatal csak 18 ő is. A kapcsolatunk a baba előtt is gyenge lábakon áltt,de elvileg szerettük egymást. Amikor közöltem hogy mi a helyzet kétségbeesett ami természetes. Nem tudja feldolgozni hogy én szeretném a babát ő nem. A napokban mondta hogy már nem szerelmes és erre rá fog menni a kapcsolatunk stb. Nagyon fáj,hogy a döntésem miatt ez történik és a picinek nem lesz teljes családja valószínűleg soha,pedig én szeretem őt.Én egyetemre készültem emiatt ezt elkell halasztanom,ő még tanul. Szülei ellenzik és konfliktus van a családjukban is emiatt amit szintén sajnálok,enyémek támogatnak ahogy tudnak. Nem akartam fájdalmat okozni senkinek és ugy erzem hogy én vagyok a hibás mert szeretném megtartani,pedig ez a kettőnk hülyesége volt.

2018. ápr. 30. 20:59
 121/145 A kérdező kommentje:
13hetes vagyok és az apukának se híre se hamva de a picire gondolva boldogság tölt el és úgy érzem jól döntöttem ❤
2018. máj. 25. 13:36
 122/145 anonim ***** válasza:
77%
Majd ha meglátod a babát, minden kétséget elfelejtesz! Sok örömöt, egészséget,kitartást kívánok!
2018. máj. 25. 14:55
 123/145 anonim ***** válasza:
82%
Szia ! Gratulálok ! Van erről egy tok jo film Ahol a szivárvány véget ér :)
2018. máj. 25. 17:34
 124/145 anonim ***** válasza:
82%

Most nem tudtam végig olvasni az összes hsz-t. Anyum hasonló helyzetben volt,mint te. Csak ő 16 évesen esett teherbe és az apa azt mondta nem az övé.elintezte az abortuszt,de a folyosorol haza jött.

Ma sem döntene másképp. 31 éves vagyok.szuletett meg 2 testvérem más apától, de nekemkm is ő az apukám.(biológiailag nem) boldog családban nőttem fel. Kívánom neked a legjobbakat.

2018. jún. 12. 14:38
 125/145 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó ez bíztató :)
2018. jún. 12. 15:14
 126/145 anonim ***** válasza:
79%
Végre egy érett gondolkodású fiatal. Tetszik! Jól döntöttél, pokoli nehéz lesz, de igy, van a családod melletted van, nem lehetetlen. Én is 18 évesen lettem terhes, bar a gyerek apja mellettem maradt, mert jóval idősebb, de nem volt sétagalopp. Ennek már 20 éve, és egy napig nem bántam meg, hogy megtartottam. ❤️
2018. jún. 12. 16:23
 127/145 szvillő válasza:
74%
Én hasonló helyzetben voltam, igaz, pár évvel idősebb koromban. Minden jól fog alakulni, meglátod! Isteni érzés lesz, hogy fiatal anyuka vagy. Ilyen önzetlen, tiszta szívű ember megtalálja a párját és lesz még teljes család a pici körül, ne félj! És hidd el, az a srác csak most tűnik olyan fontosnak, valószínűleg le fog morzsolódni, amit később áldásként fogsz megélni. Hajrá és sok boldogságot!
2018. jún. 23. 00:42
 128/145 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat!!:)
2018. jún. 23. 12:40
 129/145 anonim ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Őszintén becsüllek,hogy képes vagy végig olvasni ezt a sok károgó,rosszindulatú választ.Bármit megtettem volna,hogy fiatalon lehessek anyuka, de azóta se lettem(36vagyok.)A legjobb dolog, ami történhetett veled.A gyerek életét azzal tudtad volna tönkretenni, ha együtt maradtok az apjával "kényszerből".Az, hogy ő nem akarja,az ő baja.Te annyi boldogságot kapsz majd,amennyit sehogy máshogy nem kaphatnál.Lesznek nehézségek?Persze, ahogy akkor is lennének, ha 25,30 vagy 40éves lennél,akkor is, ha éretten,boldog házasságban vállaltad volna.Senki nem tudja előre,hogy mit hoz az élet, de te az írásod alapján vagy olyan talpraesett,hogy meg tudod majd oldani a problémáidat.Ráadásul van hozzá egy szerető,támogató családod,amit az itt trollkodó lúzerek valószínűleg hírből sem ismerhetnek.Én még soha nem találkoztam olyan emberrel,aki megbánta volna, hogy megszülte a gyerekét, és valahogy itt sem tolonganak.Ellenben bőségesen olvashatsz olyanról, akinek évekkel ezelőtt volt abortusza és azóta se dolgozta fel/megbánta. Tudom, nálad ez nem volt opció, azért sem értem, ezt miért tanácsolták itt néhányan.Bizonyára nekik minta életük van és csak az hiányzik belőle, hogy itt oszthassák az észt, meg jósolgassanak.Nagyon boldog,NYUGODT terhességet és csodálatos babázós éveket kívánok neked!

2018. júl. 2. 15:42
 130/145 anonim ***** válasza:
91%

Gratulálok! Jól döntöttél! Szüleidnek üzenem, büszkèk lehetnek rád, és meg fogják látni, hogy szemük fénye lesz a picur!

Jó egészséget! Könnyű szülést! Írj majd magatokról!

2018. okt. 9. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!