18 évesen terhes vagyok és barátom szakított. Járt valaki hasonló cipőben? Esetleg vélemény normális hangnemben? Leírásban a többi.
Kerdezo,szerintem jo magasrol tojd le ezt a sok embert,aki szanaszet csesztet,csak mert rossz a vilagkepuk.
Igenis mutasd meg,hogy nem lesz igazuk!!!
Engem anno ugyanilyen emberek tamadtak,mert 18 evesen ferjhez mentem.Mondtak minden felet,ugyanezeket,mint neked.
Jaj szegeny fiatalsagom :'D jaj szegeny gyerekkorom(bar nem ertem mitol gyerek egy 18 eves..)
Aztan lass csodat,ennek mar 8 eve.
Semmit nem bantam meg,azota a 2.gyerekunket varjuk es boldogok vagyunk.
Itt nagyon sok nyomorútul nyomorék ember van. Ide azok jönnek kárrogni és negativumokat irkálgatni akiknek az élete is ilyen... savanyú,nyomorult,még az is lehet hogy egyedül élnek. Másban nem leltek örömöt csak hogy a kérdezőt bántsátok. Ok nélkül. Ismeretlenül.
Netán bele láttok az életébe? Ismeritek a családját? Hogy hogyan élnek??
Degenerált hülyék vagytok akik unatkoznak ... mennjetek éljétek ki magatokat máshol..tegyétek szebbé az életeteket..
Az ilyen ember aki ennyire ellene van az ilyen dolgoknak..ennyire negativok.. azok boldogok egyáltalán?
Az a gyerek boldogabb lesz abban a családban mint Ti valaha is voltatok vagy lesztek. Szerintem.
Kérdező ne foglalkozz ezekkel az agyament válaszadokkal. Azokatvis csak elkellett volna hajtani...mint ilyen embert felnevelni...
Csak unatkoznak.itt élik ki magukat. 😁😁😁😁
Neked boldog baba várást. És én hiszem hogy boldogok lesztek és jól fog alakulni az életetek. Szép összetartó család vagytok!!
Kedves Kérdező
Az egyik legnehezebb dolog jól dönteni a még igen csak bizonytalan jövőről. Ezért van ennyi eltérő vélemény is.
Én hozzád hasonlóan 18 évesen lettem terhes, amit az érettségi szóbeli része előtt tudtam meg. A párom nagyon szeretett mint, ahogy még mindig, azonban az én szüleim ellenezték a babát, mivel hogy a párom akkor nem rendlekezett annyi pénzzel hogy eltudjon mindhármonkat tartani, szószerint kiutálták őt az életemből. A szüleim konkrétan belekényszerítettek az abortuszba.
Az abortusz nagyon megosztó dolog, de 18 évesen nem egyszerű jól dönteni, én tényleg mindent megszeretnék adni majd a leendő gyerekemnek. Ellenben szerintem fiatal anyukának lenni a legjobb dolog, ami egy nővel megtörténhet, nagyon sok erőt kívánok, és azt hogy találd meg a boldogságot majd a pici mellett is. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!