18 évesen terhes vagyok és barátom szakított. Járt valaki hasonló cipőben? Esetleg vélemény normális hangnemben? Leírásban a többi.
Kérdező!
Van kiért??? Mert ha nem szülsz értelmetlen az életed és nincs miért harcolni? Hát sajnállak, ha ilyen a hozzáállásod. Látszik, hogy még gyerek vagy, alig tapasztaltál valamit az életből.
#99 "Onallosodni akarok de a semmivel nem lehet."
Hát a nem kívánt poronttyal ezt biztos, hogy elnapolhatod évtizedekre. Egyébként nem fog önállósodni később se. Aki ennyire bekötött a családjához, mint keverőtálba a gipsz, azt ott eszi meg a fene majd a lerokkant szüleit ápolva is, mert"kölcsönös segítségnyújtás" stb. Aztán a szerencsétlen gyerekének is ezt a balfék életszemléletét adja tovább, mert az is ápolhatja... azt se tudom, sírjak vagy nevessek az ilyen tragikomikus családtörténetek százain a médiában. És mindegyik megtermeli a saját szánalomra méltó utódját... miért szaporítja önnön nyomorát tovább az ember, s miért öltözteti ezt valami magasztos köntösbe? Rejtély!
"Van ismerősöm akinek a szülei annyira megkeserítették az èletét, hogy 2x kísérelt meg öngyilkossàgot. Nem volt pénzük, rengeteget dolgoztak, a gyerekkel meg nem foglalkoztak. Elhanyagoltàk és ezkihatott az egész életère" Tehát te ismersz valakit, akit elhanyagoltak és nem foglalkoztak vele, ráadásul történetesen még pénzük sem volt..... Akkor megkérdezném, hogy ez, mint példa, hogyan kapcsolódik a kérdezőhöz? Továbbá nem tudom felfogod-e, hogy elhanyagolás és anyagi helyzet között nem igazán van kapcsolat. Az anyagiakat a munkahely/ pozíció határozza meg, az elhanyagolsát és a "szarszülőséget" maga az ember jelleme és személyisége alakítja. Továbbá feltenném a kérdést, hogy akkor ezt az ismerősödet te megölnéd, mert neki nem jutott ki a jóból? Illetve a kérdező gyerekét elhajtanád, mert majd biztos neki is szar lesz, mint az ismerősödnek?
"Hogy vagy képes egy ilyen nehézségeken àtesett embert nyomorultnak nevezni??? Ès még nekem nincs szívem csak mert egy sejtcsomót nem tartok fontosabbnak igazi emberi életeknél.. Tudod ki nyomorult...az aki kérdés nélkül vàdaskodik. Komolyan enyire buta vagy vagy ràjàtszol?"
Nem kérdezőő, nem az ismerősödet tartom nyomorultnak, hanem téged!!! Te vagy az, aki vádaskodsz. Vádolod a kérdező még meg sem született gyermekét és még csak nem is ismered el, mint embert... Az ismerősödet is te vázoltad egy nyomorultként, mert ő így él. Akkor miért is nem vetsz véget az életének? Te vagy a nyomorék, mert te ítélkezel, pedig azt sem tudja mit jelent maga az élet. Nem csak nyomorult vagy,hanem gyomorforgatóan gusztustalan is.... Jó szar életed lehet, de ne is csodálkozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!