Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 évesen terhes vagyok és...

18 évesen terhes vagyok és barátom szakított. Járt valaki hasonló cipőben? Esetleg vélemény normális hangnemben? Leírásban a többi.

Figyelt kérdés
Barátom szintén fiatal csak 18 ő is. A kapcsolatunk a baba előtt is gyenge lábakon áltt,de elvileg szerettük egymást. Amikor közöltem hogy mi a helyzet kétségbeesett ami természetes. Nem tudja feldolgozni hogy én szeretném a babát ő nem. A napokban mondta hogy már nem szerelmes és erre rá fog menni a kapcsolatunk stb. Nagyon fáj,hogy a döntésem miatt ez történik és a picinek nem lesz teljes családja valószínűleg soha,pedig én szeretem őt.Én egyetemre készültem emiatt ezt elkell halasztanom,ő még tanul. Szülei ellenzik és konfliktus van a családjukban is emiatt amit szintén sajnálok,enyémek támogatnak ahogy tudnak. Nem akartam fájdalmat okozni senkinek és ugy erzem hogy én vagyok a hibás mert szeretném megtartani,pedig ez a kettőnk hülyesége volt.

2018. ápr. 30. 20:59
 101/145 A kérdező kommentje:
Igazad van utolso,nalunk szereto csaladban lesz es igenis motivaciot ad hogy menni kell csinalni mert van kiert..innen mar nemszabad feladni mert nemcsak az en eletemrol van szo masert is felelek
2018. máj. 8. 19:59
 102/145 anonim ***** válasza:
55%
Akkor ajándék az élet, ha az ember tudja élvezni, és nincs durvább anyagi probléma, igazi nyomor, avagy nem éreztetik vele gyerekkorában azt, hogy nem kívánt, nem akarták, baleset volt, semmit sem ér. Egyébként szar, nem ajándék. Az 1 dolog, hogy huszonegynéhány éves kor körül már az ember önállósodik és rendbejön az élete. Ettől a szar gyerekkor még rengeteg lelki traumát tud okozni amit felnőttként sem tud feldolgozni az ember.
2018. máj. 8. 20:17
 103/145 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező!

Van kiért??? Mert ha nem szülsz értelmetlen az életed és nincs miért harcolni? Hát sajnállak, ha ilyen a hozzáállásod. Látszik, hogy még gyerek vagy, alig tapasztaltál valamit az életből.

2018. máj. 8. 20:19
 104/145 anonim ***** válasza:
70%
Az egyetlen akinek itt nyomorék az élete, az az utolsó2 válaszolt megíró... Sajnálom, hogy a te életed ilyen félresikerült és téged nem szerettek, de nem kéne kivetítened a frusztrációdat a kérdezőre, hiszen őt már most várják és szeretik. (ha elolvastad a kérdező kommentjeit) Az a nyomorék, aki azt hiszi, hogy sok pénz kell, mert különben senki vagy. Szerintem csak az érzi így, akinek kisebbségi komplexusa van. Senki nem mondta, hogy a babának nem lesz mit ennie vagy nem fogják szeretni. Sőt! A családja támogatásával még boldogabb élete is lehet talán, mintha a vérszerinti apja maradt volna vele... Azért mert te mindenkit megölnél/elhajtanál, akinek nincs meg mindene, amit kitalált, de azonnal, az a nagybetűs nyomorék.... Szerintem a kérdező még bőven lehet többdiplomás középvezető mintaanya és boldog feleség. De hogy te, utolsó válaszoló...leginkább egy örök megkeseredett csődtömeg, aki kaviárról álmodozik, de csak párizsi jut, ezért mindenki lúzer, aki a sonkát is megveheti...
2018. máj. 8. 20:49
 105/145 anonim ***** válasza:
43%

#99 "Onallosodni akarok de a semmivel nem lehet."

Hát a nem kívánt poronttyal ezt biztos, hogy elnapolhatod évtizedekre. Egyébként nem fog önállósodni később se. Aki ennyire bekötött a családjához, mint keverőtálba a gipsz, azt ott eszi meg a fene majd a lerokkant szüleit ápolva is, mert"kölcsönös segítségnyújtás" stb. Aztán a szerencsétlen gyerekének is ezt a balfék életszemléletét adja tovább, mert az is ápolhatja... azt se tudom, sírjak vagy nevessek az ilyen tragikomikus családtörténetek százain a médiában. És mindegyik megtermeli a saját szánalomra méltó utódját... miért szaporítja önnön nyomorát tovább az ember, s miért öltözteti ezt valami magasztos köntösbe? Rejtély!

2018. máj. 8. 21:16
 106/145 anonim ***** válasza:
62%
Àltalànossàgban beszéltem. Èn remekül vagyok köszi. Viszont Van ismerősöm akinek a szülei annyira megkeserítették az èletét, hogy 2x kísérelt meg öngyilkossàgot. Nem volt pénzük, rengeteget dolgoztak, a gyerekkel meg nem foglalkoztak. Elhanyagoltàk és ezkihatott az egész életère . A későbbi kapcsolataira. Hogy vagy képes egy ilyen nehézségeken àtesett embert nyomorultnak nevezni??? Ès még nekem nincs szívem csak mert egy sejtcsomót nem tartok fontosabbnak igazi emberi életeknél.. Tudod ki nyomorult...az aki kérdés nélkül vàdaskodik. Komolyan enyire buta vagy vagy ràjàtszol?
2018. máj. 8. 21:21
 107/145 A kérdező kommentje:
Olyan jo hogy itt random emberek ledegradalnak es leirjak a hatralevo eletemet es mint valami lato ugy josoljak meg nekem a BIZTOS jovot. Na nem lesz igazatok..
2018. máj. 8. 21:34
 108/145 anonim ***** válasza:
33%

"Van ismerősöm akinek a szülei annyira megkeserítették az èletét, hogy 2x kísérelt meg öngyilkossàgot. Nem volt pénzük, rengeteget dolgoztak, a gyerekkel meg nem foglalkoztak. Elhanyagoltàk és ezkihatott az egész életère" Tehát te ismersz valakit, akit elhanyagoltak és nem foglalkoztak vele, ráadásul történetesen még pénzük sem volt..... Akkor megkérdezném, hogy ez, mint példa, hogyan kapcsolódik a kérdezőhöz? Továbbá nem tudom felfogod-e, hogy elhanyagolás és anyagi helyzet között nem igazán van kapcsolat. Az anyagiakat a munkahely/ pozíció határozza meg, az elhanyagolsát és a "szarszülőséget" maga az ember jelleme és személyisége alakítja. Továbbá feltenném a kérdést, hogy akkor ezt az ismerősödet te megölnéd, mert neki nem jutott ki a jóból? Illetve a kérdező gyerekét elhajtanád, mert majd biztos neki is szar lesz, mint az ismerősödnek?

"Hogy vagy képes egy ilyen nehézségeken àtesett embert nyomorultnak nevezni??? Ès még nekem nincs szívem csak mert egy sejtcsomót nem tartok fontosabbnak igazi emberi életeknél.. Tudod ki nyomorult...az aki kérdés nélkül vàdaskodik. Komolyan enyire buta vagy vagy ràjàtszol?"

Nem kérdezőő, nem az ismerősödet tartom nyomorultnak, hanem téged!!! Te vagy az, aki vádaskodsz. Vádolod a kérdező még meg sem született gyermekét és még csak nem is ismered el, mint embert... Az ismerősödet is te vázoltad egy nyomorultként, mert ő így él. Akkor miért is nem vetsz véget az életének? Te vagy a nyomorék, mert te ítélkezel, pedig azt sem tudja mit jelent maga az élet. Nem csak nyomorult vagy,hanem gyomorforgatóan gusztustalan is.... Jó szar életed lehet, de ne is csodálkozz...

2018. máj. 8. 21:37
 109/145 anonim ***** válasza:
30%
107: Nem lesz igazunk? Nem tán szereztél egy kristálygömböt, ami mást mutat, mit a több százezer előtted zajló tapasztalat? :D
2018. máj. 8. 21:42
 110/145 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező: ezek szerint neked van kristàlygömböd miszerint 200% - ig rendben lesz minden, a szüleid ott lesznek , ha bàrmi gond van majd rajtuk csünghetsz egy gyerekkel. Oké:) Azért ha mégsem így lesz, ne feledd: én szóltam, hogy az élet nem rózsaszín vattacukor. Sebaj, majd megtanulod.
2018. máj. 8. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!