Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS-el mekkora az esélyem...

PCOS-el mekkora az esélyem hogy természetes uton teherbe essek? (22N) Van valaki akinek sikerült? Ha kezelés kellett akkor meg mennyi időre rá?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 25. 17:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A 3-as kezeles mirol szol?
2018. ápr. 26. 08:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
metformin-diéta-mozgás
2018. ápr. 26. 08:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt rendszeres ciklusom. PCOS +IR-em van. 1 èv dièta ès mozgàs ebből az utolsó 3 hónapban állt be 30 napra a ciklusom. A 3.ilyen hónapban sikerült teherbe esnem. Nekem gyógyszer nem kellett. A kisebbik gyerkőc meg meglepi baba volt. 15 hós volt a nagyobbik, 50-60 napos ciklusok,javàban szoptattam mèg,a diétàt se tartottam úgy és az első védekezès nèlküli együttlétnél sikerült. Szóval lehet!
2018. ápr. 26. 14:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Kb 3 havonta menstruáltam, volt olyan is, hogy egyszer jött meg egy évben. Pcos-ról tudtunk, doki mondta, hogy természetes úton, ilyen eredménnyel nem valószínű, hogy lehet gyerekem. Egyszer nem védekeztünk próba szerencse alapon, megfogant a baba. Szülés után egy évvel IR-t is diagnosztizáltak. (egyáltalán nem foglalkoznak a dologgal, már az ötödik orvost fogyasztom, mindegyik fogamzásgátlóval akar tömni, hogy az majd megoldja a problémát. Aha...ja..)
2018. ápr. 26. 14:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Es a kezelesek sorrendben es elnevezesileg hogy vannak?mennyi ido egy kezeles?hogy van?
2018. ápr. 26. 15:26
 16/20 anonim ***** válasza:

ma 08:35-ös válasza:

“metformin-diéta-mozgás”. Ezt a hármat együtt kell elkezdeni, nincs időkorlát. Unokatesómnak 3 hónap volt, az elötted szólónak meg több. Ezeket folyamatosan kell tartani és szedni a gyógyszert, nincs megszabva meddig.

2018. ápr. 26. 15:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Na en az mellett kaptam diane 35-ot 9 honapig es utanna meg inofolicot es normenst kapok most es az orvos azt mondta hogy ha most nem jon meg normalisan magatol akkor progeszteront ir fel
2018. ápr. 26. 16:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Diane 35 mellett hiába diétáztál meg sportoltál meg esetleg szedted a gyógyszer, mivel az hormon elfedte a tüneteidet és nem csoda, hogy nem javultál. Mintha csokit ennél és közben fogyi tablettát is így akarnál fogyni.
2018. ápr. 26. 17:00
 19/20 Réka.00 válasza:
Nàlam évente 2szer volt menses a kisfiam előtt, a doki hiàba írt fel több féle gyógyszert, nem voltam, nem vagyok elhízott és mégsem rendeződött. Megkérdezte a doki,hogy szeretnék e gyereket, mondtam,hogy igen, azt felelte,ha sikerül csoda lesz. Az én kis csoda fiam, első próbàlkozós hónapban sikerült. 😊 Most múlt 2 éves. Születése utàn, pàr hónapra ismét megjött 40 naptól 52 napos ciklusaim voltak, most terhes vagyok a kistesóval, ő is 1 ciklus alatt fogant. Szóval, nem lehetetlen a PCOS mellett a szinte azonnali teherbeesés.
2018. máj. 7. 04:31
 20/20 A kérdező kommentje:
Annyira szeretném hogy össze jönne!:) Nekem kb 2 éve hogy PCOS-t diagnosztizaltak,mar elso menzesz ota rendszertelen de hizni most kezdtem csak 2 eve,20 kilo felesleg jott fel probalok mozogni de nehez,minden suly maszik fel es nem akar lejonni,es ket eve h kiderult a pcos-is mert akkor ereztem nagyon rosszul magam-erdekes hoy nogyogyaszhoz jarok minden evben,magan orvoshoz,latta a cisztakat,hogy verzes zavaraim vannak de megis azt mondta h minden rendben mindig
2018. máj. 7. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!