Természetes úton lehet szülni ha gombám van? és még tart a cns kúpos kezelés?
Figyelt kérdés
3 hete vagyok kórházba erre ma közölték hogy 10 napos cns kúra kell mert van egy kis gombám.nagyon mérges vagyok mert 3 hete vették le a kenetet és eddig senki nem nézte meg az eredményt jó tudom én is érdeklődhettem volna de úgy voltam vele közlik ha gond van.Nagyon meg vagyok íjedve mi lesz ha beindul a szülés holnapra vagyok kiírva szülhetek normálisan nem lesz baja a babának?2015. nov. 8. 10:24
1/4 anonim válasza:
Orvostól függ. Egyik terhességemnél végig gombám volt, a Canesten kúp kevés volt, nem mulasztotta el. Az én orvosom azt mondta, a gomba nem okoz felszálló fertőzést, ezért csak nekem kellemetlen, a babának nem lesz tőle baja, inkább ne szedjek rá erősebb gyógyszert, hüvelyi úton szültem, nem lett baja a babámnak.
2/4 anonim válasza:
Engem engedtek természetesen szülni, utána a babám kapott gyógyszert.
3/4 A kérdező kommentje:
És az se baj ha tart még a cns kúpos kezelés amikor beindul a szülés?
2015. nov. 8. 11:41
4/4 anonim válasza:
Ott vagy a kórházban, miért nem a téged kezelő orvost kérdezed? Ő legalább érdemben tudna válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!