Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akik kezeltek már rühességet...

Akik kezeltek már rühességet válaszolnának pár kérdésre?

Figyelt kérdés

Esetleg sikerült kikúrálnia magát bárkinek házi vagy természetes szerekkel? Olvastam pár helyen bizonyos módszerekről (kénkrém, ecet, kén szappan) amik állítólag segítenek.

A forgalomban lévő szerek tényleg nem ölik meg a petéket? Ismételni kell a kezelést? Novoscabin, ilineum scabidium, infectoscab szerekre gondolok.

Ezeknek mennyire vannak súlyos mellékhatásaik? Akár évekkel később felléphetnek ezek miatt egészségügyi problémák (hallotattok ilyesmiről?)? Csak nagyon nagy mennyiség esetén károsak vagy kis mennyiséggel is lehet bajt okozni?

A fent említett szerek közül mindegyik használata fájdalmas?

Voltam bőrgyógyásznál, azt mondta egyszeri kezelés elegendő (ilineum scabidium) de most 3 hét után úgy tűnik visszajött.

2017. júl. 20. 23:11
 1/1 gömbicica ***** válasza:

En beteget apoltam, aki elozoleg bentlakasos otthonban volt. Szegeny panaszkodott hogy viszket. Mar nem birtam elvittem orvoshoz. Ott mondtak hogy ruh.

Hazavittem eloiras szeruen megfurdettem.

Ruhakat atmosni, vasalni...

Persze en is elkaptam, csaladnak hazavittem :(

Esetunkben is megvolt a kezeles.

Azota sem volt ilyen baj.

Egy ismeros fia haverokkal elhagyatott helyeken szivacsokon aludt, szlrakozott iskola helyett.

NAHh o is ruhes lett. Furde eloiras szerint, es rendbe jott.

Ha visszamenne arra a lepratelepre, biztos megint visszajott volna.

2017. júl. 20. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!