Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A folsav szedése bekavarhat a...

A folsav szedése bekavarhat a menstruációba?

Figyelt kérdés
Körülbelül 10 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, egy hónapja szedek folsavat. 24-28 napra szokott megjönni a menszeszem. Meg is jött hétfőn (27. napra), de csütörtökig annyira minimális volt, hogy szinte csak egy-egy pötty. Hőmet szoktam mérni (mert szeretnék már babát), alaphőm 37,3 - 37,4 szokott lenni, most meg még mindig ébredés után 37,8 - 37 fok között van. Szerintetek a folsav kavart be, vagy talán reménykedhetek a babában? :)

2018. ápr. 20. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:

A folsav nem kavar be a ciklusba, nekem legalábbis nem volt gondom vele.

Csinálj egy tesztet, aztán kiderül mi a helyzet.

2018. ápr. 20. 08:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem sem kavart be a folsav. Viszont az érdekes, hogy az alaphöd 37,3-4?? Az nagyon magas. Ha az alaphőd ennyi akkor ovu után mennyi szokott lenni??

Csinálj azért egy tesztet. De ez a magas alaphő nem jó.

2018. ápr. 20. 14:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocs, elírtam! 36,3-4. Mos 36,7-9, 37 celsius fok.
2018. ápr. 20. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!