Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiderült a terhesség mennyi...

Kiderült a terhesség mennyi folsav?

Figyelt kérdés

4 hónapja próbálkoztunk és szedtem felváltva napi 1x3mg aztán egy ideig napi 2x3mg folsavat. Tartottam 3 hét pihenőt is! Hétvégén pozitív lett a tesztem de orvoshoz csak 2-3 hét múlva szeretnék menni, addig nem nagyon lát semmit úgy sem. Menni folsavat szedjek ezután vagy most váltsak terhesvitaminra? Eleviten vagy femibionon gondolkodok. :)

Köszi a válaszokat!

2018. ápr. 2. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Tervidőben femibion 0t szedtem, aztán 1- et. Nem darabszám, a 0 meg az 1, hanem a vitamin neve
2018. ápr. 2. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Én Elevitet szedek. Gravidát akartam, de sajnos hánytam tőle. Ja, és külön D-vitamint, meg magnéziumot. Én a 6-7.héten megyek orvoshoz. :)

Gratulálok!

2018. ápr. 2. 09:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Még nem fogtam fel :) Neked is viszont gratulálok!

Lehet kedden bejelentkezek, igaz 4. Hétben vagyok, de ma barnázok! :(

2018. ápr. 2. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Elevit jo csak hanytat engem legalabbis
2018. ápr. 2. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Túl sok folsavat szedtél, de gondolom gondot nem fog okozni, 2 naponta szednék 1 db 3 mg-osat innentől, illetve most már feltankoltál annyira, hogy szinte már felesleges, válaszd ki bármelyik terhesvitamint és szedd azt. inkább.
2018. ápr. 2. 11:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. ápr. 2. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!