Mennyi idővel a tervezett teherbeesés előtt kezdtetek folsavat szedni? Hány mg-ot?
12 évig szedtem, nem napi, de heti 4 szer
200 µg folsav ( felnőtt napi szükséglet nem terhesen)
8 mg vas (kb a gele)
Plusz C vitamin, magnézium..
18 éves korom óta visszatérő vashiány miatt..
A vérképem tökéletes azóta.. Most terhesn kicsit többet szedek... A vérképem tökéletes most is
Nemvart elott 3 nappal, ekkor lett pozitiv a teszt. Napi 1x a 3 mg-os folsavat szedem+ a kismAma vitamint.
Elotte semmit se szedtem.
“Mama vitamint szedtem már két hónappal a próbálkozás előtt. ”
“Szerintem a próbálkozás alatt felesleges a babatervezôs vitamin”
Elárulom, te is azt szedted, csak más volt a neve.
Kérdezô, szedhetsz sima folsavat, vagy van a Ferretab nevû, ami vas+folsav. De fontos már a tervezéskor, mert mire kiderül a terhesség, a velôcsô záródás már végbemegy, és pont ehhez kell a folsav.
6-os, én részben a szoptatás miatt szedtem mivel 2 év szoptatás után úgy éreztem babatervezés előtt rámfér.
A Femibion 0, Elevit babatervezés meg egyéb drága terhesvitamin marketinges vitaminjaira gondoltam babatervezős vitamin alatt amit mostanában lehet már kapni jó drágán és is feleslegesnek és inkább marketingnek gondolok ami hamisan sugallha hogy azzal hamarabb sikerül a teherbeesés. De kőszi a felvilágosítást ;)
Utolsó vagyok.
Első baba előtt sima folsav tablettát szedtem, nem terhesvitamint. Most se szedtem volna ha nem szoptatok közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!