Lehetséges hogy ilyen hamar sikerült?
Figyelt kérdés
Március 3.án jött meg és 7.én múlt el és onnantól beszéltük meg a párommal, hogy innentől kezdve ne védekezzünk, rá bízzuk, ha jönni akar jöjjön :)
Tegnap óta görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni (pedig csak jövőhéten pénteken kell neki) meg eléggé fájnak a melleim. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Ezelőtt nekem sose voltak ilyen tüneteim mielőtt megjött volna.
Remélem a baba :)
Válaszokat köszönöm előre!
2018. márc. 25. 19:42
1/5 anonim válasza:
Aki nem védekezik, annak igen, lehetséges teherbeesnie. Viszont amiket leírsz, nem terhestünetek hanem sima premens. Tesztelsz ha nem jön meg.
2/5 anonim válasza:
Lehetséges, nekünk a 2. babánk sikerült az első próbálkozós ciklusban. :)
Tünetekre nem lehet sokat adni, jelnek viszont jó, ha más, mint a többi ciklus.
3/5 anonim válasza:
Ne éld bele magad,ebből még bármi lehet.(Nem rosszindulatból)Nekem is sokszor volt ilyen és mikor megjött akkor egy világ omlott össze bennem.
4/5 anonim válasza:
Az mindenesetre biztató, ha eddig soha nem volt pms tüneted, most pedig van (hiszen a pms és a terhességi tünetek megegyeznek). De persze ne éld bele magad, mert nagyobb a csalódás, ha mégsem, de nekem gyanús, hogy sikerült, szorítok!
5/5 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ne görcsölj rá ennyire. Lehetséges, de ez egyértelmű hogy igen, vannak emberek akiknek elsőre sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!