Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik ovu tesztet használtak...

Akik ovu tesztet használtak nektek milyen hamar sikerült a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem ovu tesztet, mert hónapok óta próbálozunk és nem akar összejönni a baba, így úgy gondoltam kipróbálom, hátha. Orvosnál voltam, az eredményeim jók, egyedül a peteérést nem néztük még, de azt mondta egyelőre még próbálkozzunk pár hónapig.

2017. szept. 1. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Mivel az csak megmutatja mikor van LH csúcs így attól nem lesz sikeresebb a ciklus , azoknak jó akiknek olyan az életmódjuk ,h jo tudni mikor kéne egyuttlenni :)

Kérdésedre valaszolva :

Nekunk 9 hónap alatt jött össze a baba , de én hőmérőztem is. Abból kiderült, h nem volt peteérésem, kaptam clostit és a 2.kúrában siker :)

2017. szept. 1. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Mindkét gyermekem 1. próbálkozásra.

Sok sikert! :)

2017. szept. 1. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a lepontozást,nyilván ti jobban tudjátok mint én,ti tartottátok a gyertyát 😀

Én hőmérőzéssel kezdtem,de mivel össze vissza volt a görbém (és nem is nagyon értettem hozzá) így az ovuteszt mellett döntöttem és elsőre sikerültek.

Hogy itt mennyi irígy ember van csak mert nektek nem sikerült elsőre,akkor már le kell pontozni?! De ha ettől könnyebb a lelketeknek,hát legyen 😉

2017. szept. 1. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Első gyerek ovu teszt nélkül elsőre.

Második ovuteszttel másodikra.

Harmadik ovu teszttel másodikra ( elkéstem vele első hónapban későn voltunk együtt)

2017. szept. 1. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Azert lettel sztem lepontozva (bar sztem annyira nem vagy h ilyen gyerekes dolgon igy kibukj, na mindegy) hanem , mert nem irtad h ovuteszttel vagy vmi. Hanem leirtad h elso hónapban siker es kesz :D
2017. szept. 2. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Kedves utolso, a 2-es pontosan a kerdesre valaszolt.
2017. szept. 2. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi mar a 8. probalkozos honapnal tartunk, ebbol 3-szor hasznaltam ovu tesztet (jobban mondva 3 honapban, mert olyankor kb 4-5 napig naponta), mindig szepen mutatta, de megsem sikerult eddig. :(
2017. szept. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!