Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik gyógyszert szedtek,...

Akik gyógyszert szedtek, nektek milyen hamar sikerült a baba? Mennyi idősek voltatok?

Figyelt kérdés
Én már kb 5 éve szedem a fogamzásgátlót és a doki azt mondta ha babát szeretnénk akkor előtte 3 hónappal hagyjam abba a gyógyszert.
2016. szept. 29. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
én a terhesség előtt 6évig szedtem fog.gátlót. az én dokim feleslegesnek tartotta a 3 hónap várakozást.igy a 2.hónapban össze is jött a baba. a 2.terhességem előtt 2 évig szedtem,és ott is szinte rögtön megfogant
2016. szept. 29. 08:45
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
2. Honapban. A dokid le van maradva, ezek a mai fogamzasgatlok nagyon keves hormont tartalmaznak, masnapra kiurul.
2016. szept. 29. 08:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ez tényleg érdekes...:/ és tényleg nagyon kevés hormont tartalmaz.
2016. szept. 29. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Èn 4 èvig szedtem 2 hónapja hagytam abba,de nekem mèg a menstruációm sem akar megjönni. Doki szerint minden rendben van èn meg tiszta ideg vagyok. Nem kell 3 hónapot várni! Vágjatok bele sok sikert :)
2016. szept. 29. 09:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük!! Neked pedig kitartást!
2016. szept. 29. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem tartalmaznak annyi hormont de leállítja a normál működését a menstruációnak, és körülbelül tényleg 3 hónap kell hogy a szervezet újra emlékezzen a dolgára.

Én 8 évig szedtem előtte a gyógyszert, nekem is orvosom mondta ezt hogy 3 hónap kell mire újra visszaállnak a dolgok ennyi év után, és tényleg addig össze-vissza menstruáltam és pont 3. hónapba sikerült a baba.

És családba pont van még egy példa erre, érdekes neki is gyógyszer után 3. hónapba sikerült.

Persze vannak kivételek akiknek rögtön sikerül.

Én E vitamint szedtem hogy erősítsem a méhnyálkahártyát mert gyógyszer elvékonyította azért.

24 évesen estem teherbe.

2016. szept. 29. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én 8 évig szedtem a fogamzásgatlót.

Mi nem akartunk egyből babát sajnos.. ezért fél évre rá kezdtünk bele a probálkozásba... most már több mint egy éve semmi.

2016. szept. 29. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:
16 éves korom óta szedtem fogamzásgátló tablettát most 22 éves vagyok pont egy év alatt sikerült a baba. Tavaly májusban hagytam abba a fogamzásgátló tablettát. Igaz hogy júliusban kezdtünk el próbálkozni tehát ha innen nézem akkor 10 hónap kellett. És idén májusban lett pozitív a teszt. 26 hetes leszek szombaton.
2016. szept. 29. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 8 évig szedtem fogamzásgátlót, a dokim azt mondta azonnal próbálkozhatunk mert nagyon kevés hormont tartalmaz. A menstruációm tankönyvi pontossággal jött meg minden hónapban, de egy év után jött össze a baba.
2016. szept. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!