Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátom nem élvezett belém....

A barátom nem élvezett belém. Lehetek terhes? :S

Figyelt kérdés
Múlt vasárnap lefeküdtünk a barátommal. Nem volt tervbe, nem védekeztünk.:S Nem élvezett belém, és nem is sokáig tartott. Ennek ellenére 5 napja késik a menstruációm. Lehetek terhes? előre is köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 10. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha bedugta, akkor simán lehetsz terhes. Akkor is, ha nem élvezett beléd. Mindazonáltal kicsi az esélye. A legvalószínűbb, hogy azért késik mert ideges vagy amiatt, hogy terhes vagy-e.
2010. jún. 10. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehetsz

Az előváladéktól is teherbe lehet esni.

De ha van barátod, akkor mindig készülni kell, szerintem irass gyógyszert , talán az a legoptimálisabb.

Ha esetleg lenne még kérdésed, kérdezz nyugodtan, ha tudunk válaszolunk, szivesen.

Egyébként csinálj tesztet, ilyenkor már kimutatja.

2010. jún. 10. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Mégis szerinted mire való a terhesteszt?
2010. jún. 10. 18:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tudom hogy kellett volna. Nem hiányzik egy gyerek, családom is azt mondta hogy csak azért nem jön meg mert túl ideges vagyok, de jobb így hallani hogy nem csak nyugtatásból mondjátok. Holnap veszek tesztet. Szurkoljatok
2010. jún. 10. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!