Mennyi az esélye annak hogy terhes legyek ha a barátom menszi utáni 10 nap után is háromszor (ezek külön alkalmak) belém élvezett? Nem védekeztünk.
Figyelt kérdés
Tudom felelőtlenség volt de most már nem tudok/tudunk mit tenni.2009. dec. 26. 22:56
1/12 anonim válasza:
50-50%. Ezt nem lehet tudni. Mindenesetre jó esélyed van arra, hogy anya legyél.
2/12 anonim válasza:
Akad bőven. Az idő a lehető legjobb, tökéletesen fogamzásképes vagy, háromszor is, az háromszoros esély, minden lehetőség megvan rá!
És tudtok még mit tenni, 72 órás tabinak hívják.
3/12 A kérdező kommentje:
72 óra már eltelt és tabit nem vettem be.
válaszokat köszönöm.
2009. dec. 26. 23:13
5/12 anonim válasza:
Elég sok mert pont a legveszélyesebb időszakban szexeltetek védekezés nélkül.
6/12 A kérdező kommentje:
én azt is hallatom mimnél fiatalabb valaki annál könnyebben esik teherbe. ez igaz? én 17 vagyok. de e közbe fel voltam fázva ez csökkentheti az esélyét a teherbeesésnek?
2009. dec. 26. 23:23
7/12 anonim válasza:
Nem nem csökkenti. Nem leb@szni akarlak de miért nem védekeztetek valahogy? Vagy legalább szakitottottátok volna meg..valamennyivel még az is csökkenti az esélyét :( igy viszont nagyon nagy eséyled van rá hogy teherbe estél
8/12 anonim válasza:
Elvileg egyik sem konkrét "szabály". Reménykedj, reménykedj, reménykedj! Van, hogy egy csomó ideig próbálkoznak párok, mire végre megfogan a nő. De hogy háromszor... Az azért sok. Egy is bőven elég. Idő a legjobb volt.
Nem teszem fel az ominózus kérdést, hogy miért nem védekeztetek...
Hát, bízzunk benne, hogy nem.
9/12 anonim válasza:
Érdemes védekezni és akkor nem kell babákat gyilkoslni, hajrÁ!
Ha ahhoz van eszed, hogy k.félj, akkor talán az óvszerhez is lesz elég.
10/12 anonim válasza:
Jajj, nem elég, hogy ez történt, de még a 72 órát is hagytad letelni??? Az HÁROM NAP, ember!! Ez alatt nem jutott eszedbe, hogy talán gáz? Most persze már megkérdezed itt, de korábban ezt nem lehetett volna???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!