Mennyi esély van babára ha megszakítással védekeztünk akkor is amikor peteérésem volt?
Figyelt kérdés
Egyébként nem lenne gond ha baba lenne csak még nem tudtam lerakni teljesen a cigit, ezért nem akarnám addig a babát!2011. nov. 13. 19:04
2/4 anonim válasza:
Hogy mennyi esély van, azt nem tudom, de van. Én így estem teherbe. Amúgy peteéréses időszakban mindig gumiztunk, de egyik hónapban nem, csak megszakítással védekeztünk, és megfogant a baba.
3/4 anonim válasza:
Nekünk is így jött össze, de nagyon örülünk neki :)
9 hkm
4/4 anonim válasza:
Elég sok esély van rá, hogy megszakított közösülés útján teherbe esik az ember! Ha annyira szeretnél százalékot akkor én 80% ot mondok, mivel a férfi csak akkor érzi a dolgot, amikor jön a lényeg, de ugye előváladék is van és abban is találhatók spermiumok! Inkább használjatok óvszert, vagy fogamzásgátlót! De ami a legjobb lenne SZOKJ LE A DOHÁNYZÁSRÓL!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!