Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki még? 14-e körülre nem...

Hanga86 kérdése:

Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.

Figyelt kérdés
A napokban is pé szerü szurkáim voltak. Cicim nem érzékeny, de kajásabb lettem! Van még valaki ilyen helyzetben? Tünetek? Tudom, ez bármi lehet...De hátha!
2010. jún. 9. 15:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Szia. Jó jeleid vannak. :) Te mikor tesztelsz? Én egyre türelmetlenebb vagyok, ezért szerintem már kedden tesztelek egyet. Bár úgy is negatív lesz, mert kicsit korai. Bár kitudja, lehet mutat valamit. Úgy is megírom, mi lett.
2010. jún. 13. 07:12
 52/194 A kérdező kommentje:
20:49!A hőd az sztem jó!Nekem is picit magasabb lett,habár nekem mindig nagyon alacsony és nem is mérem az elejétől.Nagyon halványan érzem a szurkát,fájást és a köldököm körül is szurkált este...Ill a mellbimbó fájdalom van meg.
2010. jún. 13. 08:57
 53/194 anonim ***** válasza:
100%

neklem ma kellett volna elvileg

de nem jött

teszt negatív

bal petefészek szurkál

nincs barnázás egyenlőre

hmmmm

ha szerdáig nem jön meg akkor tesztelek reggeliből

veletek mizu?

e.

2010. jún. 13. 18:40
 54/194 A kérdező kommentje:
Szia E!Talán még nincs elég Hcg-d!Én sokat járok pisilni,szinte tök száraz vok,mellbimbó fájdalom,szurkák,méhfájdalom(vagy ilyesmi)van.Lehet,h szerdán csinálok én is!
2010. jún. 13. 18:47
 55/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Sziasztok. Úgy olvasom jó tüneteitek vannak. Nekem cici fájás még mindig van, megjönni érzés, meg fejfájás, Bár az utóbbi lehet a melegtől. Szurkolok nektek, hogy a szerdai tesztetek pozitív legyen. Én kedden tesztelek, bár lehet korai lesz. Ha negatív lesz, akkor szombaton újra.
2010. jún. 13. 21:10
 56/194 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nálam a mellérzékenység és a petefészek szuri van leggyakrabban azon kívül ma reggel már hányingerre ébredtem, és rettentően fáj a fejem. Lányok, eljött a várt nap. Ha ma nem jön meg, holnap tesztelek. Szurkolok mindenkinek :)
2010. jún. 14. 05:42
 57/194 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap 2 szer volt mindjárt megjön érzésem. De még csak ma kéne megjönnie.
2010. jún. 14. 06:43
 58/194 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

még mindig nem jött meg ......

de a ma reggeli tesztem is negatív lett

egyszerűen nem értem

ti milyen tesztet használtok?én neten rendeltem de hát nem tudom mert 4 nappal későbbre esett a peteérésem akkor lehet hogy várnom kellene szerdáig?szombaton kellett volna megjönnie .... mind1 türelem rózsát terem

balpetefészkem szurkál és mindjárt megjön érzés hol gyengén hol erősebben

nálatok

e.

2010. jún. 14. 06:53
 59/194 anonim ***** válasza:
100%

20:49-es. Sziasztok lányok. Nekem holnap kéne megjönnie, de még mindig nincs semmilyen folyásom, a melleim duzzadtak és kemények, a hasam is pufi, és enyhe megjönni érzésem van. Szurkolok a holnap tesztelőknek, és csatlakozom is hozzájuk. Ti is írjátok meg az eredményt majd.

Szia e. ha később volt peteérésed, akkor nem volt még idő elég hormonnak termelődnie, hogy a teszt kimutathassa.Szerdán vagy csütörtökön próbáld meg újra. Szurkolok mindenkinek. :)

2010. jún. 14. 07:24
 60/194 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Fel a fejjel mindenkinek!Habár én vmiért nem bízok benne,pedg a jelek nem rosszak.Ma kéne megjönnie,de semmi...Szerdán teszt!Én a Rossmannba veszek valamilyet!Szurkolok!:)és szurkálok:P
2010. jún. 14. 09:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!