Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.
neklem ma kellett volna elvileg
de nem jött
teszt negatív
bal petefészek szurkál
nincs barnázás egyenlőre
hmmmm
ha szerdáig nem jön meg akkor tesztelek reggeliből
veletek mizu?
e.
sziasztok!
még mindig nem jött meg ......
de a ma reggeli tesztem is negatív lett
egyszerűen nem értem
ti milyen tesztet használtok?én neten rendeltem de hát nem tudom mert 4 nappal későbbre esett a peteérésem akkor lehet hogy várnom kellene szerdáig?szombaton kellett volna megjönnie .... mind1 türelem rózsát terem
balpetefészkem szurkál és mindjárt megjön érzés hol gyengén hol erősebben
nálatok
e.
20:49-es. Sziasztok lányok. Nekem holnap kéne megjönnie, de még mindig nincs semmilyen folyásom, a melleim duzzadtak és kemények, a hasam is pufi, és enyhe megjönni érzésem van. Szurkolok a holnap tesztelőknek, és csatlakozom is hozzájuk. Ti is írjátok meg az eredményt majd.
Szia e. ha később volt peteérésed, akkor nem volt még idő elég hormonnak termelődnie, hogy a teszt kimutathassa.Szerdán vagy csütörtökön próbáld meg újra. Szurkolok mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!