Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt
megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott
lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom
is van, néha megszédülök, fejem is fáj.
Figyelt kérdés
A napokban is pé szerü szurkáim voltak. Cicim nem érzékeny, de kajásabb lettem! Van még valaki ilyen helyzetben? Tünetek? Tudom, ez bármi lehet...De hátha!
20:49-es vagyok. Sziasztok lányok. Nem tudom jelent-e valamit, de tegnap a párom szűkebbnek érzet. Azt mondta ezt még nem érezte nálam soha, pedig már 2.5 éve együtt vagyunk. Valakinél előfordult már ilyen? Első baba lenne, ha sikerült.
2010. jún. 10. 21:19
22/194 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen, hogy szűk voltam.
2010. jún. 11. 07:12
23/194 anonim válasza:
képzeljétek a barátnőmnek sikerült!
24-dik napon van 15 re nem várja és tegnap este halványpozit tesztelt-))))))))))))))))))
nekem ma reggel negatív
de nem kenődtem el-csoda lett volna-(
veletek mizujs?tünetek?barnázás?valami?
e.
2010. jún. 11. 08:29
24/194 A kérdező kommentje:
08:29-es!Gratula a barátnődnek!Milyen tünetei voltak/vannak?Te pedig ne keseredje el,persze tudom,h nem könnyű...Nekem ezek a tüneteim,tettem is fel kérdésbe,de csak 2 válasz jött!Nézzétek meg!Vélemény?Köszi! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2010. jún. 11. 08:42
25/194 anonim válasza:
most hogy írod nekem is van száj szárasságom, és a mellem 76 mell méretről 81 ugrott. Most mértem, de nem nagyon akar feszülni.
2010. jún. 11. 09:32
26/194 anonim válasza:
20:49-es vagyok. Gratulálok a barátnődnek 08:29!! Neked meg lehet, hogy nem termelődött még annyi HCG hormon amit kimutat a teszt. Szurkolok neked is. Én csak jövőhét szombaton merek tesztelni, előbb nem. Nekem vannak más tüneteim is. Reggel majd el aludtam a vonaton, mikor a melóba mentem, estére meg begörcsölt a hasam, mint mensi előtt, és le akar szakadni a hátam. Remélem nem mensi lesz!!! :(
2010. jún. 11. 20:33
27/194 anonim válasza:
halihó csajok
mizu veletek?
nekem maa még semmi jel elvileg holnap kell megjönnie
tünetek mintha megakarna jönni de várok türelmesen még pár napot!
barátnőm nem írt a tüneteiről gondolom barátkozik a gondolattal,hogy anyuka lesz
kitartás már nem sok nap csajok!
2010. jún. 11. 22:23
28/194 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem ma alig volt megjön érzésem,az elmúlt napokhoz képest.Száraz vok szerencsére.Szinte egész nap a babán jár az agyam...Ma elkezdett fájni mindkét mellbimbóm,ha megnyomom.Remélem ez jó jel!??Én csak 15-e után tesztelek,de alig telnek az órák,napok...Majd írj,h mi volt!
2010. jún. 11. 22:41
29/194 anonim válasza:
szia
az a baj,hogy a terhességi tümetek nagyon hasonlítanak a mensiéhez ez a pár nap msga a téboly-(
nekem elvileg holnap jön meg de előtte 2 nappal szoktam barnázni és ez most nem volt
kicsi az esély de azért a remény megmarad
ha a cicid fáj az jó jel de te tudod mi szokott mensi idején lenni az előjel de szorítok
2010. jún. 12. 08:19
30/194 anonim válasza:
Annyira félek hogy megfog jönni 14-én. Első próbálkozásunk és a peteéréstől számítva 1 hetet végig akcióztunk. A mellem megduzzadt néha érzékeny, 5-10 perekre jön hányinger de elmúlik. Puffadt a hasam időnként. Szerintetek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!