Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.
Nekem is május 20-án volt útoljára havim. Én 13-15 körül nem várom. Már 3 napja nagyon fáradékony vagyok szédelgek és émelygek, mindjárt megjön érzésem van ma és kicsit fájdogál a hasam, pedig csak a havi napján szokot fájni. Havi előtt mindig fáj a cicim, de most nem. Sajnos én türelmetlen vagyok és ma reggel teszteltem, de negatív lett :-( Biztos a meleg miatt érzem magam így, de remélem, hogy tévedek!
Ha nem jön meg a hétvégén, akkor hétfőn vagy kedden tesztelek újra.
Drukkolok mindenkinek!
sziasztok!
nekem 05.15 én volt az utolsó mensi
de a peteérésem 4 napot csúszott ezt ovutesztből tudom
így 12-14 re nem várom
és most hogy olvastalak benneteket tűnt csak fel,hogy nagyon rossz alvó vagyok de 1 hete esténként leteszem a fejem és már alszok is
bár lehet nem azért van mert baba lesz
most próbálkoztunk 2-szorra
szurkolok mindenkinek
e.
Sziasztok,
én is kb 14körül nem várom, nekem pár napja szurkál a hasam meg a cicim is fáj, de az mindig fáj mensi előtt...
van, hogy émelygek is, de ezeket mind ráfogom valami másra, nem akarom bebeszélni magamnak, de persze csak ezen jár az eszem :)
majd írjátok meg hogy kinek mi lett :)
9:19 vagyok. Hányinger van néha de csak 5-10 perc
a mellem néha feszül de nem folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!