Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki még? 14-e körülre nem...

Hanga86 kérdése:

Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.

Figyelt kérdés
A napokban is pé szerü szurkáim voltak. Cicim nem érzékeny, de kajásabb lettem! Van még valaki ilyen helyzetben? Tünetek? Tudom, ez bármi lehet...De hátha!
2010. jún. 9. 15:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/194 anonim ***** válasza:
57%
Én sem várom 14-re. Szinte magamra ismertem a tüneteket, egész nap csak ennék és a rengeteg pisilés. Jaj lányok remélem sikerül :)
2010. jún. 9. 21:40
 12/194 anonim ***** válasza:
100%
Én 14-re nemvárom és ha nem jön meg 19 ig akkor kb 21-én megyünk tesztelni:)
2010. jún. 9. 21:46
 13/194 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudok másra gondolni,csak a babára:(Én nem járok sürün pisilni,és nem fáj a cicim,kezdek elkeseredni,de más tünetek meg vannak...jajj basszus!Én 15-e körül tesztelek majd.
2010. jún. 9. 22:11
 14/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es vagyok. Ne keseregj el, lehet hogy majd később jönnek elő a többi tünetek. Minden nőnek más tünetek jelentkeznek a terhesség kezdetén, de az is megeshet hogy egy pár tünet nem is mutatkozik. Nekem eléggé fájdogál a cicim is, de ez előfordult múlt hónapban is, és még sem volt baba. Remélem most sikerült. :) Én majd 20.-ka körül tesztelek, előbb nem merek. Drukkolok mindenkinek!!!
2010. jún. 9. 22:23
 15/194 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is május 20-án volt útoljára havim. Én 13-15 körül nem várom. Már 3 napja nagyon fáradékony vagyok szédelgek és émelygek, mindjárt megjön érzésem van ma és kicsit fájdogál a hasam, pedig csak a havi napján szokot fájni. Havi előtt mindig fáj a cicim, de most nem. Sajnos én türelmetlen vagyok és ma reggel teszteltem, de negatív lett :-( Biztos a meleg miatt érzem magam így, de remélem, hogy tévedek!

Ha nem jön meg a hétvégén, akkor hétfőn vagy kedden tesztelek újra.

Drukkolok mindenkinek!

2010. jún. 10. 08:14
 16/194 anonim ***** válasza:
A mensi szerű fájdalom az alhasban az jó jel?
2010. jún. 10. 09:19
 17/194 anonim ***** válasza:
100%
Szia, az első válaszadó vagyok, nekem is 2-3 napja mensi szerű fájdalmaim vannak, már nem is tudom mire kellene gondolnom. Mellem sose érzékeny, nincs mihez viszonyítanom. Csak émelygek pár napja, de az meg lehet az időtől, semmit nem akarok magamnak bebeszélni. Kitartás mindenkinek. :)
2010. jún. 10. 09:43
 18/194 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

nekem 05.15 én volt az utolsó mensi

de a peteérésem 4 napot csúszott ezt ovutesztből tudom

így 12-14 re nem várom

és most hogy olvastalak benneteket tűnt csak fel,hogy nagyon rossz alvó vagyok de 1 hete esténként leteszem a fejem és már alszok is

bár lehet nem azért van mert baba lesz

most próbálkoztunk 2-szorra

szurkolok mindenkinek

e.

2010. jún. 10. 16:12
 19/194 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

én is kb 14körül nem várom, nekem pár napja szurkál a hasam meg a cicim is fáj, de az mindig fáj mensi előtt...

van, hogy émelygek is, de ezeket mind ráfogom valami másra, nem akarom bebeszélni magamnak, de persze csak ezen jár az eszem :)

majd írjátok meg hogy kinek mi lett :)

2010. jún. 10. 17:01
 20/194 anonim ***** válasza:

9:19 vagyok. Hányinger van néha de csak 5-10 perc

a mellem néha feszül de nem folyamatosan.

2010. jún. 10. 17:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!