Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki még? 14-e körülre nem...

Hanga86 kérdése:

Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.

Figyelt kérdés
A napokban is pé szerü szurkáim voltak. Cicim nem érzékeny, de kajásabb lettem! Van még valaki ilyen helyzetben? Tünetek? Tudom, ez bármi lehet...De hátha!
2010. jún. 9. 15:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Hát minden megeshet! Lehet a kis lurkó teszi ezt veled. :) Én meg félek már, hogy pár tünetet bebeszélem magamnak. DE a ma reggeli rosszullétet tuti nem!! Kíváncsi vagyok az eredményedre, mindenképp írd meg. Izgulok érted.
2010. jún. 12. 15:21
 42/194 A kérdező kommentje:
Képes lehetek én is bebeszélni magamnak a tünetek egy részét,de sztem van,amit nem lehet.Hiszen ha érzel vmit,az csak igaz lehet,nem?Én is izgulok magunkért és mindenképpen megírom!Majd Te is írd meg!
2010. jún. 12. 15:36
 43/194 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

megint egy nappal kevesebb-)

a barátnőm nagy örömében azóta sem írt-)de elvan foglalva

nekem ma nem jött meg de mint írtam az ovum is csúszott 4 napot azaz kedd úgyhogy ha keddig nem jön meg én szerdán tesztelek!

tünetek:semmi kül de barnázás sincs-)

jó éjt csajok

írjatok kivel mi van:20.49-es,kérdező?

2010. jún. 12. 21:21
 44/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Szia. Én már nem tudom mi van velem sorra jönnek elő tünetek, de közben enyhülnek is. Eddig a cicijeim csak érzékenyebbek voltak és fájtak egy kicsit, de ma estére eléggé bekeményedtek. Veled mi van? Azt olvastam, hogy nem mindenki barnázik, van jelentkezne bármilyen folyás a beágyazódáskor. ( ha arra gondoltál ) Te eltudod terelni a gondolatodat a baba témáról? Mert én csak rövid ideig, amíg lefoglalom magam.
2010. jún. 12. 21:49
 45/194 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem enyhült minden tünet,most csak a mellbimbó érzékenység van,de száraz vagyok és nagyon kicsit érzem a petefészek szurkát.Egész nap nézem a fórumot és olvasom,h kinek milyen tünete van a 12.dpo-n,stb...Tiszta gáz vagyok már:)Ezek után lesz nagy koppanás,ha negatív...De én elérem a méhemet,az gáz?De mindig is elértem(7-10napja),pedig azt olvastam,h csak mensi előtt száll le!Nem értem magam...
2010. jún. 12. 21:56
 46/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Próbálom megkeresni, a méhszájnak milyennek kéne lennie. Eddig csak azt találtam, hogy ovuláció után ismét leereszkedik, és zárttá válik. Nekem most ez van, ezt érzem. De nem tudom milyen, terhesség alatt. Ha megtaláltam megírom. Viszont száraz vagyok még mindig, ami jól jel. :)
2010. jún. 12. 22:17
 47/194 A kérdező kommentje:
Én is kerestem,de vmi olyanra emlékszem,h terhességkor felmegy.Na de az már ilyenkor vagy majd később?Hát nem tudom,eddig nem is nézegettem,így nem vok nagy szakértője!Na majd holnap folytatjuk,jó éjt!:)Szárazságra fel!!!:D
2010. jún. 12. 22:49
 48/194 anonim ***** válasza:
100%
:):) 20:49-es. Jó éjt neked is. Nekem holnap meló, ezért csak reggel és este tudok írni.
2010. jún. 12. 22:52
 49/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Remélem jó jel, de ma reggel feljebb ment a hőm, 36.8-ról 37.1-re. Tegnap előtt nem aludtam túl sokat, és idegesen is feküdtem le, lehet ezért nem ment tegnap feljebb a hőm, és lehet ezért szédültem annyira tegnap reggel. Szerintetek van benne valami? Veletek mi van ? Újabb tünetek esetleg?
2010. jún. 13. 06:37
 50/194 anonim ***** válasza:
Nekem elvileg holnap kéne megjönni. Folyásom van, néha hányinger, Tegnap érzékenyek voltak a melleim, illetve fájt az alhasam.
2010. jún. 13. 06:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!