Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki még? 14-e körülre nem...

Hanga86 kérdése:

Valaki még? 14-e körülre nem várom és ma mindjárt megjön érzésem volt, és a hasam alja úgy "húzott lefele", zsibbadás szerű érzés volt, és vizes folyásom is van, néha megszédülök, fejem is fáj.

Figyelt kérdés
A napokban is pé szerü szurkáim voltak. Cicim nem érzékeny, de kajásabb lettem! Van még valaki ilyen helyzetben? Tünetek? Tudom, ez bármi lehet...De hátha!
2010. jún. 9. 15:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/194 A kérdező kommentje:

Szia!Én is félek,nekünk ez a 2.hónapunk és minden olyan időpontban együtt voltunk,amikor kellett,így remélem,h sikerült!Ma volt egy kis folyásom,ettől beparáztam,habár tudom,h erre nem kell adni.Nem tehetünk mást,mint várunk.Remélem a türelmünk babát terem!:)

Tünetek nálatok???

2010. jún. 12. 10:13
 32/194 anonim ***** válasza:
nekem is van folyás, tegnap elött mensi szerű fájás. mell dagadás, néha hányinger.
2010. jún. 12. 10:22
 33/194 A kérdező kommentje:
Sztem ez lehet jó jel is,habár nem vok szakértő,hiszen én is az elsőt várnám...
2010. jún. 12. 10:23
 34/194 anonim ***** válasza:
57%
20:49-es vagyok. Ma volt kint nálunk a doki, mert reggel alig bírtam kikelni az ágyból, annyira szédültem és hány ingerem volt. Kaptam szurit, de pontos diagnózist nem mondott, csak azt hogy nem napszúrástól van,amit mi hittünk. De említette a terhességet, nem-e attól. Mi mondtuk lehetséges. Szerintetek is lehet összefüggés? A hasam már nem görcsöl, csak fáj egy kicsit, folyásom sincs. Veletek mi újság?
2010. jún. 12. 11:08
 35/194 A kérdező kommentje:
Szia 20:49-es!Talán a meleg is közre játszik,de benne van a pakliban,h a picuri "kínoz" ennyire!Remélem ő csinálja veled:)Nekem is elmúlt a több napi mindjárt megjön érzés és most a mellbimbó fájdalmon kívül és egy igen enyhe folyáson kívül semmi...Nem tudom mire vélni!?
2010. jún. 12. 12:48
 36/194 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen gondoltunk a melegre is, vagy a kimerültségre. Alig várom hogy tesztelhessek. :) HA a mellbimbód fáj, vagy érzékeny az is jó jel, úgy olvastam. :) Az meg nem törvényszerű, hogy nincs folyása aki terhes, van akinek még mensie is van az elején.
2010. jún. 12. 12:58
 37/194 A kérdező kommentje:
Szia!Én is várom a tesztet,de nagyon félek,h kudarc lesz a vége!Azon gondolkodom,h az elmúlt 3 napban miért volt a mindjárt megjön érzés és most miért múlt el?Minden apró jelet figyelek,betudok a babának,pedig nem kéne mert annál nagyobb csalódás érhet!De nem szeretném,ha csalódnánk!Mikor tesztelsz?
2010. jún. 12. 13:11
 38/194 anonim ***** válasza:
100%
20:49-es. Én jövőhét pénteken vagy szombaton, majd kiderül meddig tudok várni. :) Ha csak előbb meg nem jön. Jó lenne ha a jeleim a baba miatt lennének,de már egy párszor becsapott a szervezetem. viszonyt ennyire még nem szédültem, ez a melegtől meg előfordulhat. Te mikor tesztelsz?
2010. jún. 12. 13:43
 39/194 A kérdező kommentje:
Nekem is ki kéne bírnom jövő hét végéig,de én úgyse fogom:P Úgyhogy sztem kedd-szerda környékén tesztelek,legalább nem kell olyan sokáig izgulnom.Ha -,akkor is derüljön ki minél előbb...
2010. jún. 12. 13:47
 40/194 A kérdező kommentje:
Egy kis érdekesség:soha életemben nem szerettem semmilyen mákos dolgot,már a gondolatától is rosszul voltam.A héten a tv-be megláttam a mákos tésztát és azóta kívánom,így ma azt főztem magamnak ebédre!És nem haltam bele:P Persze én ezt is a babának tudnám be...
2010. jún. 12. 14:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!